Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Παράταση ζωής για τη ΣΕΚΑΠ

Παράταση ζωής για τη ΣΕΚΑΠ

0

Δεκτή έγινε η αίτηση αναστολής της ΣΕΚΑΠ από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής

 

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 17 Ιανουαρίου 2018.

Ανάσα ανακούφισης σε διοίκηση και εργαζομένους

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες των εργαζομένων από την θετική απόφαση του Πρωτοδικείου Κομοτηνής που εκδόθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Το Διοικητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής κατά της απόφασης,  που υπέβαλλε η εταιρεία υπό τον όρο της δέσμευσης των ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρείας στην Αθήνα. Η απόφαση δίνει παράταση ζωής στην εταιρεία αφού σηματοδοτεί την άρση των δεσμευτικών μέτρων που της επιβλήθηκαν από το Τελωνείο Ξάνθης και έτσι της δίνεται η δυνατότητα κυκλοφορίας των προϊόντων της και συνέχισης της λειτουργίας τουλάχιστον έως τις 17 Ιανουαρίου.

Κ. Γαβριηλίδης: “Πήραμε μια ανάσα…Έχουμε ακόμα δρόμο”

Την ικανοποίησή του εξέφρασε στο “Ε” ο πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων Κώστας Γαβριηλίδης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι: “Πήραμε μια ανάσα…Έχουμε ακόμα δρόμο…ο αγώνας μας συνεχίζεται”.

Παρόντες βουλευτές δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή ήταν από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι των δύο σωματείων καθώς επίσης και οι βουλευτές της Ξάνθης Χ. Ζεϊμπέκ, Γ. Στογιαννίδης και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου. Επίσης παρών ήταν ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης με τον πρόεδρο του Δ.Σ. και αντιδημάρχους τους, όπως και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ξάνθης κ. Δρεμσίζης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος, Ηλιάδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Παρέστη ο δικηγόρος  της εταιρείας,  κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς επίσης και οι δικηγόροι των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου, Κ. Κουρτίδης και Λ. Μιχαηλίδου αντίστοιχα.

Περισσότερο ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του “Ε”.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…