Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ο Ντίνος Μαλάκης

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ο Ντίνος Μαλάκης

0

Στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 103 ψήφους έλαβε ο Ν. Μαλάκης και 76 η Δέσποινα Χατζηφωτιάδου

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου τα μέλη της Ξάνθης, με σχεδόν καθολική συμμετοχή. Ψήφισαν 187 από τα 222 μέλη

 

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης εξελέγη ο Ντίνος Μαλάκης μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή. Για μια ακόμη φορά, οι δικηγόροι της Ξάνθης ανταποκρίθηκαν με μαζική συμμετοχή στο κάλεσμα του συλλόγου, δίνοντας το μήνυμα της ισχυροποίησης του οργάνου εκπροσώπησής τους για την επόμενη τετραετία.

Μαζική συμμετοχή και τη δεύτερη Κυριακή

Από το πρωί της Κυριακής στήθηκε εκ νέου η κάλπη του προέδρου, στη βιβλιοθήκη του συλλόγου, με την εφορευτική επιτροπή να βρίσκεται επί ποδός για να δρομολογήσει την εκλογική διαδικασία. Σε αυτή συμμετείχαν ο Μουζαφέρ Καπζά, η Θεοπούλα Τσομπάνογλου, ο Γιάννης Τσιλιγγίρης και βέβαια η απερχόμενη πρόεδρος Κική Κιούση.

Από τα 222 μέλη του συλλόγου ψήφισαν τα 187, έναντι των 194 που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, με πολύ λίγες τις περιπτώσεις μελών που ψήφιζαν για πρώτη φορά στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών.

Τα αποτελέσματα

Με βάση τα αποτελέσματα ο Ντίνος Μαλάκης έλαβε 103 σταυρούς (από 77 που είχε λάβει στον πρώτο γύρο) και η Δέσποινα Χατζηφωτιάδου 76 (έναντι 61 που έλαβε στον πρώτο γύρο). Τα λευκά ήταν 8.

Όπως προκύπτει, οι 46 σταυροί της τρίτης υποψήφιας Νόπης Ιωαννίδου διοχετεύτηκαν περισσότερο προς την πλευρά του Ν. Μαλάκη.

Το νέο ΔΣ

Παρούσα και η κ. Χατζηφωτιάδου στο σύλλογο στο πλαίσιο της επαναληπτικής ψηφοφορίας

Με βάση τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, το νέο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με 4ετή θητεία είναι οι: Ντίνος Μαλάκης (πρόεδρος) και μέλη: Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, Νίκος Δερές, Βασίλης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Καρασερίδης, Ελένη Εξάρχου, Άννα Σπυρίδου, Ερμιόνη Παναγιωτίδου και Δημήτρης Δαλίδης.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Αχμέτ Κεχαγιά Ιχσάν, Αλήγλου Αταλάι, Κιουτσούκ Χασάνογλου Ερκάν και Αδέμ Χασάν.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …