Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Και τα Χριστούγεννα ο Ερυθρός Σταυρός δίνει το παρών «όπου υπάρχει ανάγκη»

Και τα Χριστούγεννα ο Ερυθρός Σταυρός δίνει το παρών «όπου υπάρχει ανάγκη»

0

Τοπικές αρχές και συμπολίτες παραβρέθηκαν στο «χριστουγεννιάτικο τσάι» που διοργάνωσε το παράρτημα Ξάνθης για φιλανθρωπικό σκοπό

 Το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται παρουσίασε η πρόεδρος Χ. Μαργαριτοπούλου

Με επιτυχία διοργανώθηκε η απογευματινή εκδήλωση «Εορταστικό Τσάι», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στη Λ.Α.Φ. Ξάνθης, από  το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, ο πρωτοσύγκελος κ. Σοφρώνιος, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Γ. Στογιαννίδης, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης, αντιδήμαρχος κ. Θ. Γιαννώτα, οι αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Α. Γκιρτζίκη και ο κ. Ι. Χατζηευφραιμίδης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Σ. Κάλφας, αιδεσιμότατοι ιερείς, πλήθος από φίλες και φίλους, τα μέλη του Δ.Σ., εθελόντριες και εθελοντές.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά από την πρόεδρο κα Χ. Μαργαριτοπούλου για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη δυνατόν πληρέστερη προσφορά του ΕΕΣ στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και όπου υπάρχει ανάγκη. Με αφορμή την συμπλήρωση 140 χρόνων παρουσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ιδρύθηκε το 1877, αναφέρθηκε εν συντομία στη μεγάλη παρουσία και προσφορά του κατά την μεγάλη αυτή χρονική διάρκεια στον Ελλαδικό χώρο καθώς και στο εξωτερικό. Το Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης με 95 χρόνια ζωής έχει να επιδείξει επίσης ένα πολυποίκιλο έργο παρουσίας, συμμετοχής και συνεργασίας με όλους τους φορείς που ζητείται η συνδρομή του. Γιατί αυτό είναι το σύνθημα του ΕΕΣ: «Όσο υπάρχουν Άνθρωποι, παντού στην ανάγκη».

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Το παράρτημα Ξάνθης του ΕΕΣ απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στο Διοικητή ΔΣΣ αντιστράτηγο κ.Γ.Καμπά, τον Διευθυντή και τον υποδιευθυντή της Λ.Α.Φ.Ξ., τον υπολοχαγό κ.Γ.Αντωνόπουλο, τους οπλίτες καθώς και τις εθελόντριες και τους εθελοντές της Νοσηλευτικής και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών που προετοίμασαν την ωραία αυτή εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν τη λαχειοφόρο αγορά και ευχήθηκαν σε όλους Ευλογημένα Χριστούγεννα, Καλή Νέα Χρονιά με αγάπη, ειρήνη και συμπαράσταση στον συνάνθρωπο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …