Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ένα μήνα εκτός γηπέδων ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Ένα μήνα εκτός γηπέδων ο Γιάννης Παπαδημητρίου

0
papadimitriou 1

Χρηματικό πρόστιμο 5.000 στην ομάδα για τη συμπεριφορά του Τεχνικού Διευθυντή της Ξάνθης στον αγώνα με τη Λάρισα

Με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα από τα γήπεδα και χρηματική ποινή τιμωρήθηκαν ο τεχνικός Διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου και ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης για την συμπεριφορά τους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α) ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Ηλία Φυντάνη (βοηθό προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Η. Φυντάνη καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στον Η. Φυντάντη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) της ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ξάνθη, Ιωάννη Παπαδημητρίου (τεχνικό διευθυντή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 9/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Ι. Παπαδημητρίου: Επιβάλλει στον Ι. Παπαδημητρίου τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ Ξάνθη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …