Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναζητείται… γρήγορη πάσα και γκολ!

Αναζητείται… γρήγορη πάσα και γκολ!

0

Προπονήθηκε κανονικά ο Ματίας Κάστρο

Άλλη Ξάνθη θέλει να δει ο Μίλαν Ράσταβατς στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (17/12) από αυτήν που είδε στους δύο προηγούμενους, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ, στους οποίους οι Θρακιώτες έμειναν «άσφαιροι».

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ ναι μεν δεν είναι ευχαριστημένος και από τις αμυντικές επιδόσεις σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, όμως, εκεί που θέλει να δει να διορθώνεται η ομάδα του άμεσα είναι στον τομέα της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας.

Στην άμυνα, οι δυνατότητες της Ξάνθης είναι δεδομένες και με την επιστροφή του Χόρχε Κασάδο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, η κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όμως, και στην επίτευξη τερμάτων από την αρχή της σεζόν υπάρχουν θέματα, τα οποία κατά διαστήματα εμφανίζονται. Για παράδειγμα, στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ είναι η τρίτη φορά στη σεζόν που η Ξάνθη δεν σκοράρει σε δυάδα συνεχών αγώνων (οι προηγούμενες δυάδες ήταν κατά σειρά με Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης και με Απόλλωνα και Ατρόμητο).

Στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, λοιπόν, το βάρος ο Ράσταβατς το ρίχνει στο πρέσινγκ, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του να κλέψουν μπάλες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στη γρήγορη ανάπτυξη και στα τελειώματα.

Η επιστροφή του Ματίας Κάστρο στην Ξάνθη ήταν το ευχάριστο νέο στην προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη στα Πηγάδια. Ο παίκτης εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μαζί με τον Χόρχε Κασάδο, υπολογίζονται από τον προπονητή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αμφίβολος ο βραζιλιάνος Μολέντο του ΠΑΟ

Εν τω μεταξύ ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μολέντο είχε αισθανθεί ενοχλήσεις κατά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έκανε υπερηχογράφημα και τα ευρήματα ήταν καθησυχαστικά. Έχει μια φλεγμονή στον ορθό μηριαίο, αλλά είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Ξάνθη. Έτσι μάλλον ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον υπολογίζει την Κυριακή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …