Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ζωγράφισαν σφυροδρέπανο με κόκκινη μπογιά στο αυτοκίνητο του Γ. Παύλου

Ζωγράφισαν σφυροδρέπανο με κόκκινη μπογιά στο αυτοκίνητο του Γ. Παύλου

0

Τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκίνητου, ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του στην Π. Πόλη

 Συνεχίζεται η κόντρα με τον αν. καθηγητή στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Δεν κατέθεσε προς το παρόν έγκληση στις αρχές ο Γ. Παύλου για την αναζήτηση των δραστών

Για άλλη μια φορά «ξέσπασε» αναταραχή που έχει δημιουργηθεί στο πανεπιστήμιο της Ξάνθης ανάμεσα σε φοιτητές και τον αν. καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Γεώργιο Παύλο.

Το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του κ. Γ. Παύλου που βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα λάστιχα βρέθηκαν τρυπημένα, ενώ με κόκκινη μπογιά είχαν γράψει τη λέξη ΑΝΤΙFA πάνω στις πόρτες και ζωγράφισαν σφυροδρέπανο στο καπό.

Από την πλευρά του καθηγητή δεν εκδηλώθηκε προς το παρόν η πρόθεση υποβολής έγκλησης για την αναζήτηση των ποινικών ευθυνών των δραστών, ωστόσο έχει περιθώριο ένα τρίμηνο αν θέλει να προβεί σε έγκληση στις αρχές.

Το ζητούμενο είναι ότι, όπως αποδεικνύεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γ. Παύλο και φοιτητές του αριστερού και αναρχικού χώρου δεν έχει κοπάσει, και το προχθεσινό συμβάν αποτελεί άλλη μία απόδειξη αυτής της κατάστασης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…