Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Uva Nestum Wine & Spa Complex: ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης

Uva Nestum Wine & Spa Complex: ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης

0

Μια ιδανική ευκαιρία αναζωογόνησης και αναψυχής προσφέρει το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο γειτονικό Gotse Delchev (Άνω Νευροκόπη) της Βουλγαρίας

 Περιηγηθείτε στις απολαύσεις του και ανακαλύψτε τα εκλεκτά του αρώματα μέσα από μοναδικές εμπειρίες οινογνωσίας που προσφέρουν οι ετικέτες του συγκροτήματος

Όσο κι αν ψάξετε δε θα βρείτε άλλο προορισμό στην περιοχή μας που να συνδυάζει με τόση μαεστρία τη χαλάρωση με την φιλοξενία, την απόδραση με την αναψυχή και τη γαστρονομία με τη μοναδική εμπειρία της οινογνωσίας. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Uva Nestum Wine & Spa Complex, στο Gotse Delchev (Άνω Νευροκόπι) της Βουλγαρίας, λίγα χιλιόμετρα από το συνοριακό σταθμό της Εξοχής Δράμας, εμπνευσμένο από την αρχέγονη μαγεία του κρασιού, σε συνδυασμό με την καθηλωτική δύναμη της φύσης, συνδυάζοντας τις υψηλές τεχνολογίες, με την εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, δημιουργήθηκε, προκειμένου να χαρίσει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρει ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας, με πολλές δυνατότητες για δραστηριότητες, περιηγήσεις και εξορμήσεις στη φύση.

Στην «αγκαλιά» τεσσάρων βουνών

Το Uva Nestum Wine & Spa Complex απλώνεται σε μία έκταση 15.000 στρεμμάτων και βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας του Νέστου, που περιβάλλεται από τέσσερα βουνά, το Πιρίν, την οροσειρά της Ροδόπης, τον Όρβηλο και το Φαλακρό.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο δίνει δυνατότητες περιήγησης και γνωριμίας με τα αξιοθέατα της περιοχής και τους προορισμούς υψηλής ιστορικής αξίας και φυσικής ομορφιάς, όπως η αρχαία Νικόπολη, το γραφικό ορεινό Delchevo, το μοναστήρι της Παναγίας, τα ιαματικά νερά της περιοχής, τα τοπικά καταστήματα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μέσα στο Uva Nestum Wine & Spa Complex ο επισκέπτης βρίσκει τόσα πολλά να κάνει, που δύσκολα θα βγει από το ξενοδοχείο!

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, που έχει την υπογραφή του διακεκριμένου βούλγαρου αρχιτέκτονα Lilo Popov, διακρίνεται για την κομψότητα και την καλαισθησία του και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει όλη τη γκάμα εικόνων, αρωμάτων και γεύσεων που προσφέρονται στους χώρους του.

Γνωριμία με το… αληθινό κόσμημα του ξενοδοχείου

Το αληθινό κόσμημα του ξενοδοχείου ωστόσο, είναι το κελάρι κρασιών που διατηρεί ο ιδιοκτήτης Ivan Bilarev, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του οινοποιείου το 2002 και 15 σχεδόν χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε το ξενοδοχειακό συγκρότημα, προκειμένου να μοιραστεί με τους επισκέπτες του τόπου του, τη μοναδική εμπειρία της οινογνωσίας, μέσα από τις τέσσερις ετικέτες που παράγει αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους του συγκροτήματος.

Στους αμπελώνες του συγκροτήματος καλλιεργούνται πέντε ποικιλίες σταφυλιών, εκ των οποίων η μία είναι η βουλγάρικη ποικιλία rupin, και η διαδικασία της παραγωγής είναι πάντα ένα ιδιαίτερο ταξίδι, στο πλαίσιο της λειτουργίας του ξενοδοχείου. Κι αυτό γιατί η οινοπαραγωγή δεν αποτελεί απλά μία συνοδευτική δραστηριότητα, αλλά η φιλοσοφία του κρασιού και της οινογνωσίας, πέρα από το γεγονός ότι έχει αρχέγονους δεσμούς με την ιστορία της περιοχής, αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που δεν περιορίζεται στην δοκιμή και απόλαυση του κρασιού, αλλά συνδέεται με τη γευσιγνωσία, τις θεραπείες spa, ακόμη και την κουλτούρα εκείνων των χωρών και πολιτισμών που έχουν συνδέσει τη ζωή και τη δημιουργικότητά τους με το κρασί. Στο ξενοδοχείο άλλωστε, διοργανώνονται συχνά θεματικές βραδιές που συνδέουν τις τοπικές παραδόσεις ανά περιοχή με την παραγωγή και τις προτιμήσεις στο κρασί.

Οι ετικέτες κρασιών του Uva Nestum Wine & Spa Complex είναι:

-Uva Nestum Rubin & Merlot

-Uva Nestum Cabernet Franc & Merlot

-Uva Libre

-Uva Nestum Rose

Μοναδικές επιλογές χαλάρωσης και αναζωογόνησης

Το Uva Nestum Wine & SPA σχεδιάστηκε προκειμένου να αποτελέσει μία όαση χαλάρωσης και αληθινής αναζωογόνησης, ένα πραγματικό καταφύγιο για τους γνώστες του κρασιού και τους λάτρεις των καλών φαγητών, και μία δυνατότητα απόδρασης με όλες τις υπηρεσίες ενός κέντρου spa και αναρίθμητες επιλογές σε εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες. Το ξενοδοχείο των 5.000 τμ προσφέρει 24 δωμάτια και 9 σουίτες. Στους χώρους του θα βρείτε το μπαρ στο λόμπι, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του οποίου μπορείτε να κάνετε μία στάση χαλάρωσης, το εστιατόριο enoteca, με εκλεκτή κουζίνα και εμπνευσμένες γαστρονομικές επιλογές, το wine bar, που φιλοξενεί ξεχωριστές βραδιές οινογνωσίας και θεματικών εκδηλώσεων, το «μπαρ βιταμινών» που λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες με μία γκάμα αναζωογονητικών χυμών από φρούτα και ροφήματα, το καλοκαιρινό μπαρ, το «μπαρ του ουρανού», που προσφέρει μοναδική θέα από την ταράτσα του ξενοδοχείου τους καλοκαιρινούς μήνες, το υπερσύγχρονο και πληρέστατο κέντρο spa, υποδομές πισίνας και τζακούζι, το αθλητικό κέντρο, καθώς και το χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με παιχνίδια, βιβλία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους τα παιδιά. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά… στο χώρο του συγκροτήματος μπορείτε να απολαύσετε περιπάτους στους αμπελώνες, αλλά και στη φάρμα, όπου θα συναντήσετε κότες, πάπιες, χήνες, κύκνους, παγώνια, ακόμη και ελάφια!

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Uva Nestum Wine & SPA υπάρχει ακόμη πλήρης υποδομή για τη διοργάνωση συναντήσεων εργασίας, σεμιναρίων, επαγγελματικών, αλλά και ιδιωτικών εκδηλώσεων.

Το Uva Nestum Wine & SPA είναι ιδανικό για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, για όσους θέλουν να χάνονται στη φύση, όσους απολαμβάνουν την κομψή πολυτέλεια και όσους βρίσκουν την ηρεμία εκεί όπου το καλό κρασί χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες γεύσης και περιπλάνησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Έσβησε» στα 39 του χρόνια ο Νάσος Ελευθεριάδης

Η είδηση θανάτου του «σκόρπησε» τον θρήνο σε συγγενείς, φίλους, στον Σύλλογο Ποντίων και σ…