Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Τρεις συνδυασμοί – «μνηστήρες» για το ΕΒΕ Ξάνθης

Τρεις συνδυασμοί – «μνηστήρες» για το ΕΒΕ Ξάνθης

0

Ψηφοδέλτιο με 36 υποψήφιους κατέθεσε ο Σ. Μωραΐτης – Ο συνδυασμός «Συνεπιχειρώ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαυρίδη με 13 υποψηφίους

 

«Αντιμονοπωλιακή Αγωνιστική Συσπείρωση για το ΕΒΕ Ξάνθης» με επικεφαλής τον Βακιρτζή Ευάγγελο – Ζητούμενο η συμμετοχή των μελών στις εκλογές

 

Τρεις συνδυασμοί τελικά θα είναι οι διεκδικητές της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ξάνθης στις εκλογές που θα διεξαχθούν 3 και 4 Δεκέμβρη. Ειδικότερα χθες Πέμπτη λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, κατέθεσε συνδυασμό ο νυν πρόεδρος Στέλιος Μωραΐτης με ένα ψηφοδέλτιο 36 υποψηφίων, ο Γιάννης Μαυρίδης με ψηφοδέλτιο 14 υποψηφίων και ο Βακιρτζής Βαγγέλης με το συνδυασμό «Αντιμονοπωλιακή Αγωνιστική Συσπείρωση για το ΕΒΕ Ξάνθης» με τρεις συνολικά υποψηφίους έναν για κάθε τμήμα.

 

Ψηφοδέλτιο με 36 υποψήφιους κατέθεσε ο Σ. Μωραΐτης

Ο κ. Μωραΐτης επιφυλάχτηκε να ανακοινώσει και να παρουσιάσει τους υποψηφίους στην συνέντευξη Τύπου σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί στην άιθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» εκτός από τους βασικό «επιτελείο» του κ. Μωραΐτη, Γιάννη Κάλφα, Χρήστο Παμπουκίδη, Δεληπάλα, Χατζηγκενέ θα είναι υποψήφιες η Μαλιαρουδάκη Μαριάνθη από το σωματείο Ζαχαροπλαστών, η Τσακαγιάννη Ροδούλα και ο Γιώργος Μαμούγκας.

Ο συνδυασμός «Συνεπιχειρώ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαυρίδη με 13 υποψηφίους

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεπιχειρώ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαυρίδη απαρτίζουν οι: Χατζηπροκοπίου Ναυσικά, Παπαδόπουλος Ιωάννης (Σταυρούπολη), Τσουράπα Σταυρούλα, Πεχλιβάν Μεχμέτ (Ξάνθη), Μεσά Οσμάν Ουμίτ (Σούνιο), Κοντελίδου Γεωργία (Τοξότες), Κυνηγοπούλου Αθηνά (Γενισέα), Ανδρέου Παναγιώτης (Ξάνθη), Πατάκας Παύλος, Δεμιτσίκας Χάρης, Μουσταφά Ογλού Τουλιν και Αλή Ογλού Αιλιά.

«Αντιμονοπωλιακή Αγωνιστική Συσπείρωση για το ΕΒΕ Ξάνθης» με επικεφαλής τον Βακιρτζή Ευάγγελο

Ο συνδυασμός υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο του απαρτίζεται από τρία άτομα 1 για κάθε τμήμα: Βακιρτζής Ευάγγελος, Συμεωνίδης Αριστείδης, Πανίδου Αναστασία. Ο συνδυασμός εντός της εβδομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί στους στόχους του καθώς και τις προτάσεις του για την εργασία και την επιχειρηματικότητα. Να σημειώσουμε πως το ΚΚΕ για πρώτη φορά καταθέτει συνδυασμό στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Ζητούμενο η συμμετοχή των μελών στις εκλογές

Να σημειώσουμε ότι θα εκλεγούν 7 υποψήφιοι από κάθε ένα τμήμα (Βιοτεχνικό – Υπηρεσιών – Μεταποίησης) που θα απαρτίσουν το 21μελες Δ.Σ. του ΕΒΕ Ξάνθης. Επίσης στο διαδικαστικό μέρος, κάθε ψηφοφόρος θα έχει τη δυνατότητα να σταυρώσει 1 – 7 υποψηφίους από κάθε τμήμα. Ζητούμενο παραμένει η συμμετοχή καθώς έχουν μειωθεί κατά πολύ τα μέλη του επιμελητηρίου και αυτό οφείλεται στην κρίση και στα «λουκέτα» αλλά και στην κατάργηση της υποχρεωτικότητας των εισφορών. Είναι ενδεικτικό ότι το 2006 το Τμήμα υπηρεσιών είχε 2.000 εγγραμμένους και τώρα έχει 688!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Μαΐου

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν μέχρι τις 26 Απριλίου Σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου το απόγευμ…