Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την Κυριακή «βγάζουμε το λάδι» του Γηροκομείου

Την Κυριακή «βγάζουμε το λάδι» του Γηροκομείου

0

Η «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης» μαζεύει τις ελιές από τα ελαιόδεντρα του Ιδρύματος και καλεί τους ξανθιώτες να βοηθήσουν σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση

 Οι «Ομάδες Κοινωνικής Δράσης» στο πλαίσιο του κοινωνικού τους έργου, έχουν συστήσει μια «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου Ξάνθης». Η ομάδα αυτή σε συνεννόηση με την Διοίκηση του γηροκομείου Ξάνθης και τον Δήμο Ξάνθης, θα προχωρήσει στη συλλογή του ελαιόκαρπου, από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους – Δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια, αυλές σχολείων, γήπεδα, κλπ). Η δράση της συγκομιδής των ελαιών θα γίνει την Κυριακή 10/12/2017. Αν βρέχει η δράση θα γίνει την επόμενη Κυριακή. Όλο το λάδι που θα παραχθεί, θα δοθεί στο Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» για τις ανάγκες των γερόντων.

Παρακαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας (νέοι, ενήλικες, παιδιά, άντρες, γυναίκες) θέλουν να συμμετέχουν στην συλλογή των ελιών να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6946503194 κ. Κομνηνό Γιώργο. Ελάχιστος από τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο, μέσα από μια πράξη αλτρουισμού, μπορεί να σημάνει μια σημαντική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Κυρίως όμως να χαρίσει συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, τόσο στους παππούδες, γιαγιάδες του γηροκομείου, αλλά πιστεύουμε και σε όλους όσους συμμετάσχουμε στην ελάχιστη αυτή φιλανθρωπική δράση.

Παρακαλούνται επίσης οι συμπολίτες μας, μπροστά στο πεζοδρόμιο των οποίων υπάρχει ελαιόδεντρο και θέλουν να μαζέψουν τις ελιές για τον εαυτό τους να το κάνουν μέχρι τις 10/12/2017, διαφορετικά αν θέλουν να τις προσφέρουν στο Γηροκομείο να τις αφήσουν, για να τις μαζέψει η «Ομάδα Βοήθειας του Γηροκομείου».

Επίσης όσοι συμπολίτες μας έχουν ελιές σε ιδιωτικά τους κτήματα και θέλουν να τις προσφέρουν στο Γηροκομείο, μπορούν να μας τηλεφωνήσουν στο ίδιο τηλέφωνο 6946503194.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …