Αρχική Χωρίς κατηγορία Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων

Συνεδριάζει αύριο το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων

0
dimarxio vistonidos 1-empros

Τεχνικά έργα, οικονομικά θέματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις στα 22 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Την κατάργηση της νομικής υπηρεσίας προτείνει ο Κ. Αντωνιάδης

Συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στις 18.30 το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα είναι:

1.Συζήτηση επί του θέματος: «Κατάργηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρίτεια Κίνηση»)

2.Εξέταση αίτησης της εταιρείας Thrace Nonwooven για διάνοιξη νέου δρόμου με ανταλλαγή ακινήτων στο Μαγικό

3.Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αβδήρων

4.Έγκριση του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

5.Καθορισμός της εκτέλεσης και του τρόπου δημοπράτησης για τη σύναψη σύμβασης του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ»

6.Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ»

7.Έγκριση υλοποίησης της υπ’ αριθμ. 25 Κορυφής του εγκεκριμένου ορίου οικισμού Μαγικού Δήμου Αβδήρων

8.Έγκριση 12ης τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2017

9.Μεταφορά Ταμειακών Διαθεσίμων του Δήμου Αβδήρων

10.Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το προηγούμενο της έκθεσης τρίμηνο από 01-07-2017 έως και 30-09-2017)

11.Έγκριση Τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αβδήρων και της ΔΙΑΑΜΑΘ Α.Α.Ε με τίτλο: «Λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων κατά την έννοια του Νόμου 2939/2001 και βελτίωση μεθοδολογίας Διαχείρισής του – Υποστηρικτικές ενέργειες Δήμου ΑΒΔΗΡΩΝ

12.Κατάργηση απόφασης 236/2017 Δ.Σ. και λήψη νέας «Έγκριση σύναψης Σύμβασης Δωρεάς με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής»

13.Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη δαπανών της Πολιτιστικής Εκδήλωσης  «Παρουσίαση έργου του Δημοτικού Θεάτρου του SARIYER της Τουρκίας», τροποποίηση της με αριθμ. 314/2017 Απόφασης

14.Έγκριση της αριθ. 35/2017 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου: «Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Αβδήρων» με θέμα: «8η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Κ.Υ.Κ.Φ.Β.Π.Τ.Η.Δ. Αβδήρων»

15.Εξέταση αιτήσεων και ενστάσεων πωλητών για Λαϊκή Αγορά Γενισέας και τροποποίηση επικαιροποιημένου πίνακα

16.Εξέταση αιτήσεων και ενστάσεων πωλητών για Λαϊκή Αγορά Αβδήρων και τροποποίηση επικαιροποιημένου πίνακα

17.Καθορισμός ειδικότητας και ορισμός των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, πρόσληψης προσωπικού (1) ενός ατόμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οχτώ (8) μηνών με κάλυψη δαπάνης από Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους

18.Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη δαπανών της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης με τίτλο «ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑ Ν’ ΑΡΧΟΝΤΕΣ»

19.Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019

20.Εξέταση αίτησης της ΜΕΤΡΟ Α.Τ.Ε. για διαγραφή οφειλής

21.Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών

22.Οικονομική Ενίσχυση του Α.Ο. Βιστονίδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…