Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αγωνίζεται σήμερα (21:45) στο Ζάγκρεμπ η Εθνική Ελλάδας

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αγωνίζεται σήμερα (21:45) στο Ζάγκρεμπ η Εθνική Ελλάδας

0

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Mundial 2018 η “γαλανόλευκη”

 Απευθείας από το ΣΚΑΪ και το Cosmotesport1 ο σημερινός αγώνας – την Κυριακή (12/11) ο επαναληπτικός στο “Γ. Καραϊσκάκης”

 Σήμερα το βράδυ στις 21:45 (απευθείας ΣΚΑΪ και Cosmotesport1) η Εθνική Ελλάδας τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Χθες το πρωί η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε απ’ το “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό το Ζάγκρεμπ, όπου θα λάβει χώρα η σημερινή αναμέτρηση. Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πολύ καλό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την αποστολή βρέθηκε κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Θυμίζουμε πως, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίχαελ Σκίμπε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν το ματς με τους Κροάτες, ενώ εκτός από το πρώτο ματς στην Κροατία θα παραμείνει ο τιμωρημένος Κώστας Μανωλάς που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό στην Αθήνα, την Κυριακή 12/11.

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για τα ματς με την Κροατία:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γουότφορντ), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιάννης Ανέστης (ΑΕΚ).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Αλ-Φαϊχά), Γιάννης Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Κώστας Φορτούνης και Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ).

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Μπόχουμ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …