Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μ. Τσέπελης: «κ. Δήμαρχε διαγράψατε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητάς σας»

Μ. Τσέπελης: «κ. Δήμαρχε διαγράψατε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητάς σας»

0

Τοποθετείται δημόσια και ο Μανόλης Τσέπελης για τη διαγραφή του από το συνδυασμό της πλειοψηφίας

 Μήνυμα και προς τους 18 που υπέγραψαν τη διαγραφή του

Με δημόσια δήλωση τοποθετείται για την απόφαση της διαγραφής του και ο δημοτικός σύμβουλος Μανόλης Τσέπελης, αναφερόμενος τόσο στην απόφασή του να στηρίξει τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο στις εκλογές και αφετέρου στο δικό του προσωπικό στίγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τους πολίτες. Ο Μανόλης Τσέπελης αφήνει αιχμές και για τη στάση και το έργο Δημαρχόπουλου σε σχέση με τους προκατόχους του, με τους οποίος ο ίδιος ο Μ. Τσέπελης είχε συνεργαστεί, ενώ αφήνει μήνυμα και στους 18 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας που δέχθηκαν να υπογράψουν τη διαγραφή του, χωρίς καν να έχει προηγηθεί ενημέρωση στον ίδιο ή δυνατότητα κατάθεσης εξηγήσεων. Όλη η ανακοίνωση παρακάτω.

 κ. Δήμαρχε διαγράψατε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητάς σας

Από καλοθελητές και ΜΜΕ πληροφορήθηκα τη διαγραφή μου από τη παράταξη της πλειοψηφίας του κ.Δημαρχόπουλου. Με αιτιολογία που δεν μου δόθηκε ποτέ.

Χωρίς να μου δώσει την ευκαιρία να ακούσω τις κατηγορίες και να ακουσθώ.

Δεν μετανιώνω που του έδωσα τη βοήθειά μου για να εκλεγεί Δήμαρχος, όταν με ενδιάμεσους και πάτρονές του ζητούσε να τον στηρίξουμε για να σχηματισθεί το ψηφοδέλτιο. Γιατί εγώ τιμώ τα πολιτικά μου παντελόνια και δεν παίρνω πίσω αυτά που υποσχέθηκα. Μετανιώνω που παρέσυρα τον κόσμο που πίστεψε σε μένα και τον διαβεβαίωσα ότι ο κ. Δημαρχόπουλος θα κάνει ότι λέει. Και μετανιώνω που βλέπω τη ζημιά που έκανα στο Δήμο αγωνιζόμενος να γίνει Δήμαρχος ο κ. Δημαρχόπουλος.

Δεν με διέγραψε η παράταξή μου. Ο κ.Δημαρχόπουλος διέγραψε όλη τη μέχρι σήμερα σημαντική πορεία των προηγούμενων Δημάρχων που εκσυγχρόνισαν και μεταμόρφωσαν το Δήμο και τη πόλη της Ξάνθης. Διέγραψε την αγωνία όλων μας για την εξυπηρέτηση του δημότη, για τη συνεχή συνδρομή στα προβλήματά του.

Και εξαφάνισε και το τελευταίο ίχνος της σοβαρότητας του, επικαλούμενος τα όσα αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου. Δεν θα ασχοληθώ με τα απωθημένα του. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στο κάθε δημότη για να βοηθώ στη λύση των προβλημάτων του, όπως έκανα τόσα χρόνια. Τη σχέση με τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται κάθε φορά δεν την κλονίζουν διαγραφές αστειότητες. Θα έχουμε το χρόνο να καταθέσουμε και να δημοσιοποιήσουμε τις συμπεριφορές του καθενός μας, το τι έλεγε αυτός σε μένα και τι εγώ σε αυτόν. Γιατί σε μένα δεν μπορούν τα φερέφωνά του να λένε ότι αυτός με εξέλεξε σύμβουλο.

Έχω όμως και κάτι για τους 18 συναδέλφους μου, που με συνοπτικές και παράτυπες διαδικασίες, χωρίς να συνεδριάσουν όλοι και χωρίς καν την απολογία μου, προχώρησαν στη διαγραφή μου.

Σας καλώ, να πείτε στον κ.Δημαρχόπουλο τη γνώμη σας για εκείνον, όπως τη λέγατε τρία χρόνια τώρα σε μένα. Είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για την αυτοεκτίμησή σας και μήπως διορθωθεί η κατάσταση. Τη δική μου εκτίμηση, αν σας ενδιαφέρει, την εξαφανίσατε. Προσέξτε μόνο μην έρθει και η δική σας σειρά.

 Μανόλης Τσέπελης

Δημοτικός (και όχι δημαρχιακός) σύμβουλος Δήμου Ξάνθης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…