Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κέρδισαν στο πρώτο γύρο Κυβερνείο και Baiser στο δήμο Ξάνθης

Κέρδισαν στο πρώτο γύρο Κυβερνείο και Baiser στο δήμο Ξάνθης

0

Δεκτή έγινε από το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής η αίτηση αναστολής της οριστικής ανάκλησης αδειών λειτουργίας στις 20 Νοεμβρίου σύμφωνα με την απόφαση του δήμου Ξάνθης

 

Δεύτερη αθωωτική απόφαση για παράβαση ωραρίου μουσικής στις Αποκριές του 2017 από το Πταισματοδικείο Ξάνθης

 

Κέρδισαν τον πρώτο γύρο της «μάχης» με τον δήμο Ξάνθης τα καταστήματα της «παραλίας» Κυβερνείο και Baiser καθώς το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για οριστική ανάκληση των αδειών λειτουργίας τους στις 20 Νοεμβρίου.

 

Ανοιχτά παραμένουν το Κυβερνείο και Baiser

Όπως ανέφερε στο «Ε» η κα Ειρήνη Πυρνάρη δικηγόρος του Κυβερνείου μαζί με τον   κ. Νίκο Δετσαρίδη η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και το Δικαστήριο αφού εξέτασε τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την επίπτωση που θα έχει ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας τους στους ιδιοκτήτες   έκανε δεκτή την αίτηση για τωρινή αναστολή της απόφασης   του δήμου. Αυτό σημαίνει πως μέχρι να εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν. Ο   δικηγόρος Baiser ο Σ. Γιαλάογλου   εκτιμά πως αυτή η απόφαση δύναται να λειτουργεί ως πρόκριμα για τα ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν έως το τέλος του μήνα.

Δεύτερη αθωωτική απόφαση για παράβαση ωραρίου μουσικής στις Αποκριές

Παράλληλα με την δικαίωσή τους στο Διοικητικό Εφετείο της Κομοτηνής και το Πταισματοδικείο Ξάνθης εξέδωσε αθωωτική απόφαση για τη μία από τις παραβάσεις του ωραρίου λειτουργίας, που είχαν βεβαιωθεί την Παρασκευή της αποκριάς του 2017.Αυτή η απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς με την   παράβαση αυτή ενεργοποιήθηκε ο δήμος για να προχωρήσει στην οριστική ανάκληση αδειών των δύο καταστημάτων. Πρόκειται για δύο δικαιώσεις των καταστημάτων σημείωσε με εμφανή ικανοποίηση η κα Πυρνάρη. Να σημειώσουμε ότι η δημοτική αρχή έχει κατηγορηθεί για στοχοποίηση του Κυβερνείου εξαιτίας συμμετοχής των ιδιοκτητών και επιχειρηματιών στην Κοινωνία Δημοτών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ζητείται ελπίς» για τη Δημοτική Αγορά Ξάνθης

Οι επαγγελματίες αποτυπώνουν μία εικόνα εγκατάλειψης που αποθαρρύνει τους νέους επαγγελματ…