Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απογευματινή προπόνηση με 2 απουσίες για την Ξάνθη

Απογευματινή προπόνηση με 2 απουσίες για την Ξάνθη

0

Στη Γερμανία για αρθροσκόπηση ο Τριάδης

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη, η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις ασκήσεις συναρμογής μπήκε σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μίλαν Ράσταβατς να εστιάζει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στην ομιλία του, στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δίνοντας έμφαση σε τομείς όπως η κυκλοφορία της μπάλας, το pressing, το γρήγορο transition και την αμυντική συμπεριφορά. Κασά Καμαρά και Μπρίτο ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Λισγάρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών, υπολογίζεται από τον προπονητή για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ αντίθετα ο Μάκης Μπαξεβανίδης θα είναι απών από την αναμέτρηση αυτή, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την δική του ποινή της μιας αγωνιστικής.

Το πρωί της Τρίτης σύσσωμη η ομάδα αποχαιρέτησε ένα μέλος της, τον Θανάση Μαντζίδη, που επί σειρά ετών στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν φροντιστής των γηπέδων και μάλιστα είχε βραβευτεί για την πολυετή προσφορά του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Χρήστο Πανόπουλο στις αρχές του Οκτώβρη και στην εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για τα 50 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης.

Στη Γερμανία για αρθροσκόπηση ο Τριάδης

Σε αρθροσκόπηση στη Γερμανία από τον Ξανθιώτη καθηγητή και γιατρό της Εθνικής Γ. Γκοδόλια υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τριάδης και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη, ωστόσο δεν προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την επέμβαση στον νεαρό παίκτη έκανε ο Ξανθιώτης καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Γκοδόλιας, που παραμένει επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων.

Ο  Μπρίτο που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σε μαγνητική. Ο τελευταίος, συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε λογικά να λάβει μέρος λόγω και του τραυματισμού του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …