Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης

Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης

0

Κωνσταντίνος Μαλάκης, Πηνελόπη Ιωαννίδου και Δέσποινα Χατζηφωτιάδου διεκδικούν την προεδρία – 230 δικηγόροι θα κληθούν να ψηφίσουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Ενιαίο ψηφοδέλτιο με 11 υποψήφιους για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου – Θα εκλεγούν 8. Θα στηθούν δύο κάλπες. Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν εάν ο υποψήφιος πρόεδρος δεν συγκεντρώσει το 50% των ψήφων

 

Μεταξύ τριών υποψηφίων προέδρων του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και ενός ενιαίου ψηφοδελτίου 11 μελών θα κληθούν οι δικηγόροι της Ξάνθης να ψηφίσουν στις εκλογές της 26 Νοεμβρίου για να εκλέξουν το νέο συνδικαλιστικό τους όργανο. Η Ανακήρυξη των υποψηφίων πραγματοποιήθηκε μετά την λήξη της προθεσμίας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης.

Μαλάκης – Ιωαννίδου – Χατζηφωτιάδου: Υποψήφιοι πρόεδροι Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης

Η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και η εικόνα έχει ως εξής: Υποψήφιοι για την προεδρία του δικηγορικού συλλόγου είναι ο Κωνσταντίνος Μαλάκης, η Ιωαννίδου Πηνελόπη και η Χατζηφωτιάδου Δέσποινα. Υποψήφιοι για μέλη του Διοικητικού συμβουλίου είναι οι: Αδέμ Χασάν, Αλίογλου Αταλάι,Αχμέτ Κεχαγιά Ικσάν, Δαλίδης Δημήτριος, Δερρές Νικόλαος, Εξάρχου Ελένη, Καρασερίδης Γεώργιος, Κιουτσούκ Χασάνογλου Ερκάν, Παναγιωτίδου Ερμιόνη, Σπυρίδου Άννα και Χαραλαμπίδης Βασίλης.

Τα διαδικαστικά των εκλογών των δικηγόρων

Οι 230 δικηγόροι, μέλη του Δικηγορικού συλλόγου της Ξάνθης θα κληθούν να ψηφίσουν σε δύο κάλπες. Στη μία για πρόεδρο και στην άλλη για το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 8 μέλη. Σε περίπτωση που ο πλειοψηφών υποψήφιος για την προεδρία δεν συγκεντρώσει το 50% των ψήφων θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή. Να σημειώσουμε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης ιδρύθηκε το 1934, είναι από τους παλαιότερους συλλόγους και αποτελείται σήμερα από 230 δικηγόρους μέλη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…