Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Βασίλης Λέκκας συναντά τους ΣυνΩΔΗπόρους για μία παράσταση στην Ξάνθη

Ο Βασίλης Λέκκας συναντά τους ΣυνΩΔΗπόρους για μία παράσταση στην Ξάνθη

0

Μία συγκινητική μουσική παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στις 20 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της περιοδείας της χορωδίας του ΣΦΓΤ Καβάλας με τον καταξιωμένο ερμηνευτή

Η χορωδία “ΣυνΩΔΗπόροι” του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας στο πλαίσιο της Φθινοπωρινής της περιοδείας με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα, θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική συναυλία στην Ξάνθη, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7€ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 5€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

1) Δημοτικού Αμφιθέατρο Ξάνθης

2)  Βιβλιοπωλείο “δύο”

3)  STUDIO ITALOS

Η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεπτέμβριο σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη και Δράμα.

Πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των “ΣυνΩΔΗπόρων” www.synodhporoi.blogspot.gr, στο email synodhporoi@gmail.com καθώς και στα τηλέφωνα 6975900455 – 6938752739.

 

Ο Βασίλης Λέκκας συγκίνησε και συγκινήθηκε στην παράσταση με τους ΣυνΩΔΗπόρους στη Δράμα

“Η πόλη της Δράμας τίμησε τη χορωδία της Καβάλας” ήταν τα λόγια του Βασίλη Λέκκα στο ξεκίνημα του συγκινητικού Σαββατόβραδου της 30ης Σεπτεμβρίου στη Δράμα! Κι αυτό πραγματικά έγινε, αφού ο κόσμος κατέκλυσε από πολύ νωρίς το πανέμορφο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, δείχνοντας την αγάπη του για το χορωδιακό τραγούδι και φυσικά τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους συμπράττοντες Βασίλη Λέκκα & ΣυνΩΔΗπόρους να ερμηνεύουν μαζί τα πρώτα τραγούδια, με το Βασίλη Λέκκα να αφήνει λίγο αργότερα το κοινό στα χέρια του Γιάννη Κανάκη και της χορωδίας των ΣυνΩΔΗπόρων. Οι ασύλληπτες τετραφωνικές διασκευές γνωστών κομματιών του μαέστρου & βιρτουόζου πιανίστα, συνεπήραν το κοινό δίνοντας μια άλλη διάσταση στα τραγούδια, εξαίροντας τη συμβολή της ποιοτικής χορωδιακής μουσικής στην εποχή μας. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Λέκκας, ερμηνεύοντας εκπληκτικά μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια του ρεπερτορίου του, σε συνοδεία πάντα με το πιάνο του συναρπαστικού Γιάννη Κανάκη. Ο Βασίλης Λέκκας συγκίνησε και συγκινήθηκε. Ήταν μια μοναδική στιγμή, που έκανε πολλούς από τους θεατές να δακρύσουν μαζί με τον καλλιτέχνη!

Η βραδιά συνεχίστηκε με τους ΣυνΩΔΗπόρους να επανέρχονται στη σκηνή “ατάκτως”, τραγουδώντας μαζί με το Βασίλη Λέκκα τη “Μπαλάντα του κυρ Μέντιου” σε στίχους του Κώστα Βάρναλη, συναρπάζοντας το κοινό που ήδη σιγοτραγουδούσε! Η βραδιά έκλεισε με 2 καταπληκτικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τον “Ταμένο” και τη “Ρωμιοσύνη” σε μια μοναδική μουσική σύνδεση του Βασίλη Λέκκα και τους ΣυνΩΔΗπόρους να συνοδεύουν με δυναμικό παλμό! Το ρυθμικό χειροκρότημα των όρθιων πλέον θεατών, επέφερε ρίγη συγκίνησης σε όλους…

Για όσους δεν είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την συγκινητική παράσταση, τους δίνεται ακόμη μια ευκαιρία στις 20 Οκτώβρη στην Ξάνθη!

*Το «Ε» είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…