Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Μονάδα παραγωγής κάνναβης» εντόπισε η αστυνομία στο Ιωνικό!

«Μονάδα παραγωγής κάνναβης» εντόπισε η αστυνομία στο Ιωνικό!

0
astynomika 5.10.17 kannavi

Πάνω από 13 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν – Συνελήφθη ο 38χρονος που κάποτε ήταν βοσκός, αλλά άλλαξε στη συνέχεια επιχειρηματική δραστηριότητα…

Διέμενε στο σπίτι με τη γυναίκα και το παιδί του. Προσεκτική και μετά από πολλές έρευνες η αστυνομική επιχείρηση

Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας αποτέλεσε η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Κάτω Ιωνικού, όπου εντοπίστηκε ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν,

μεταξύ άλλων 41 δενδρύλλια και πάνω από 13 κιλά κάνναβης.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Και ο αστυνομικός σκύλος συμμετείχε στην επιχείρηση

astynomika 5.10.17 kannavi ioniko 2Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο να καλλιεργεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κοντά στο σπίτι του, σαράντα ένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,5 έως 4 μέτρων, τα οποία και κατέσχεσαν.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο χώρο της φυτείας και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

•4 βαρέλια και 7 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8.480 γραμμαρίων

•αποξηραμένα φύλλα – κλώνοι κάνναβης, βάρους 4.900 γραμμαρίων

•3 ζυγαριές

•1 λάστιχο ποτίσματος

•το χρηματικό ποσό των 990 ευρώ

Κινούσε υποψίες το καινούριο αυτοκίνητο…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ε», ο 38χρονος είχε έρθει από παιδί στην Ελλάδα και ζούσε σε σπίτι, που βρισκόταν στην άκρη του χωριού. Το σπίτι το είχε νοικιάσει και διέμενε εκεί με τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί του. Είχε δουλέψει ως τσομπάνης, αλλά το τελευταίο διάστημα είχε κινήσει υποψίες το καινούριο ακριβό αυτοκίνητο που είχε πάρει.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει εδώ και μήνες την παράνομη δραστηριότητα του 38χρονου, ωστόσο διεξήγαγαν έρευνες για να βρουν το ακριβές σημείο και να επέμβουν την κατάλληλη στιγμή.

Πάντως, οι μέχρι τώρα έρευνες δεν έχουν δείξει σύνδεση του «παραγωγού» με άλλο κύκλωμα και το πιθανότερο είναι ότι διοχέτευε την παραγόμενη κάνναβη τοπικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…