Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κακή εμφάνιση και ήττα (0-2) για την Ξάνθη από τον Ατρόμητο Αθηνών

Κακή εμφάνιση και ήττα (0-2) για την Ξάνθη από τον Ατρόμητο Αθηνών

0

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στα Πηγάδια και θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο

Πραγματοποιώντας πολύ σοβαρή εμφάνιση και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, πλην της φάσης του Γέντρισεκ στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο πρωτοπόρος Ατρόμητος κατάφερε να φύγει νικητής την Κυριακή από τα Πηγάδια και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με την Ξάνθη που απομακρύνθηκε από τις υψηλές θέσεις και πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα για να «ξεκολλήσει» από τους 10 βαθμούς.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με απευθείας χτύπημα του Ουάρντα στο 41′ και με γκολ του Ντιγκινί στο 83′ διπλασίασαν τα τέρματα τους φεύγοντας με το «τρίποντο» με το τελικό 0-2. Η Ξάνθη από την πλευρά της ήταν σε πολύ κακή ημέρα χωρίς να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η ξανθιώτικη ομάδα απείλησε μόνο στο τετ-α-τετ του Γέντρισεκ στην έναρξη του δεύτερου μέρους.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (58′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Μεχία, Κίκε (65′ Ρότσε), Φλίσκας, Γέντρισεκ (58′ Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Ουάρντα (72′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (86′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα (78′ Μανούσος), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας).

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας), Αϊχάν Χούσκογλου (ΕΠΣ Θράκης)

4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης).

Οι δηλώσεις των προπονητών στη συνέντευξη τύπου

Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα των προπονητών Ξάνθης και Ατρόμητου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια.

Ο προπονητής των νικητών Νταμίρ Κάναντι ήταν πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, εν αντιθέσει με τον Μίλαν Ράσταβατς με τον τεχνικό της Ξάνθης να παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά:

Μίλαν Ράσταβατς (Ξάνθη): «Το παιχνίδι σήμερα μας έδειξε ότι η απόδοσή μας μεταβάλλεται στη διάρκεια ενός 90λεπτου και δεν είναι αρκετή. Αρχίσαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί και είχαμε ένα καλό επίπεδο μέχρι που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην ανάπτυξή μας, κάτι που μας οδήγησε σε λάθη κατά τη διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Ατρόμητος, ο οποίος είναι μία ομάδα με ποιότητα και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση, ανέβασε την απόδοσή του. Πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις και για εμάς περισσότερο επίπονο ήταν το δεύτερο, καθώς κόστισε στη δική μας συνέχεια των προσπαθειών. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και τρίτο στόπερ στο παιχνίδι και παρά τις δικές μας αλλαγές ήταν δύσκολο να διασπαστεί αυτή η έμπειρη και συμπαγής ομάδα».

Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος Αθ.): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 20ό λεπτό προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και ήταν ένα διάστημα που η Ξάνθη μας πίεσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε και πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και το γκολ του Ουάρντα που μας έδωσε το πλεονέκτημα. Στο 2ο ημίχρονο ο Γιαννιώτης έκανε μία πολύ καλή επέμβαση στη φάση του Γέντρισεκ που έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν και με οργάνωση και πειθαρχία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολη γιατί απαιτούσε και σωστή πνευματική οργάνωση το παιχνίδι αυτό έχοντας και την κούραση του αγώνα Κυπέλλου και του μεγάλου ταξιδιού προς την Ξάνθη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και τους περιμένω να μας βοηθήσουν και στο επόμενο παιχνίδι».

SUPER LEAGUE

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λάρισα – Λεβαδειακός 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Ξάνθη – Ατρόμητος Αθ. 0-2

Λαμία – Πλατανιάς 2-0

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Πανιώνιος – Α.Ε.Κ. 0-1

Π.Α.Ο.Κ. – Αστέρας Τρ. (χθες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ατρόμητος Αθ. 19
  2. A.E.K. 17
  3. Π.Α.Ο.Κ. 15*
  4. Ολυμπιακός 14
  5. Πανιώνιος 14
  6. Λεβαδειακός 14
  7. Παναθηναϊκός 13
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 13
  9. Λαμία 11
  10. Ξάνθη 10
  11. Κέρκυρα 9
  12. Παναιτωλικός 9
  13. Λάρισα 9
  14. Απόλλων Σμ. 7
  15. Αστέρας Τρίπολης 6*
  16. Πλατανιάς 6

* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ (10η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

15.00: Παναιτωλικός – Ξάνθη (NS3)

17.15: Ατρόμητος Αθ. – Πανιώνιος (NS1)

19.30: Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

15.00: Ολυμπιακός – Πλατανιάς (NS2)

17.15: Κέρκυρα – Λάρισα (NS3)

17.15: Απόλλων Σμ. – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)

19.30: A.E.K. – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

19.30: Λεβαδειακός – Λαμία (NS1)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …