Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Και η Κομοτηνή κόβει το τσιγάρο;

Και η Κομοτηνή κόβει το τσιγάρο;

0
komotini iqos store trying area 1

Εδώ και τρεις μήνες η Κομοτηνή γνώρισε το νέο εναλλακτικό καπνικό προϊόν που βασίζεται στη θέρμανση και όχι την καύση του καπνού

komotini  iqos store   walls 5Τρεις μήνες λειτουργίας συμπληρώνει το καλαίσθητο κατάστημα IQOS της Κομοτηνής, και ήδη οι πολίτες της Θράκης έχουν ξεκινήσει να εξοικειώνονται και να αναγνωρίζουν το νέο καπνικό προϊόν της Philip Morris International (PMI), που βασίζεται στη θέρμανση και όχι την καύση του καπνού, καθιστώντας το, το πρώτο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Οι πολυετείς έρευνες και η αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την εξέλιξη, στρέφουν μεγάλο μέρος της στρατηγικής της στα νέα καπνικά προϊόντα, προκειμένου να προσφέρουν νέα εμπειρία σε όσους το επιθυμούν.

Γι’ αυτό άλλωστε και επελέγη η πλήρης μετατροπή της θυγατρικής ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στον Ασπρόπυργο σε μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού, με επένδυση 300 εκ. ευρώ.

Γνωριμία με το νέο καινοτόμο IQOS

mob kitΤο γνωστό πια σε πολλούς IQOS, αποτελεί ένα σύστημα που λειτουργεί θερμαίνοντας τον καπνό και όχι καίγοντάς τον, που βασίστηκε σε πολυετείς έρευνες που προέκυψαν από σημαντικές επενδύσεις στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, προκειμένου να περιοριστούν οι βλαπτικές επιπτώσεις του συμβατικού τσιγάρου.

Οι ράβδοι καπνού που παράγονται ειδικά για το IQOS εισάγονται στην ειδική συσκευή απ’ όπου και θερμαίνεται ο καπνός, χωρίς να προκαλεί καύση.

Αισθητική και στυλ στο νέο κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής

komotini  iqos store   vitrine 3Στο νέο καλαίσθητο κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής, με τη minimal διαρρύθμιση, τις λιτές, καθαρές, λευκές γραμμές και τις ξύλινες λεπτομέρειες, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει να παρουσιάσει το νέο προϊόν στους επισκέπτες του, να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να προσφέρει τη νέα καπνική εμπειρία σε όσους το επιθυμούν. Στελέχη με μεγάλη διαδρομή στο χώρο και νέοι άνθρωποι που έχουν λάβει την κατάλληλη κατάρτιση βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, έχοντας απαντήσεις για όλες τις πιθανές απορίες και ερωτήσεις.

Μάλιστα, η διακόσμηση επιτρέπει μια σύντομη περιήγηση σε ποιοτικά χαρμάνια, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ράβδων καπνού.

«Είστε καπνιστής;» ήταν η πρώτη ερώτηση που μας έκαναν όταν ζητήσαμε πληροφορίες για το προϊόν. Και μόνο όταν είπαμε ότι θέλουμε πληροφορίες για το ρεπορτάζ, μας μίλησαν για τη μακροχρόνια επένδυση της Philip Morris International στα νέα καινοτόμα προϊόντα (που σημειωτέον ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια), για τον τρόπο λειτουργίας του IQOS, για τη μετατροπή του εργοστασίου της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όση ώρα είμασταν εκεί είναι η βαρύτητα που δίνεται στην ικανοποίηση των πελατών και την πλήρη πληροφόρηση των ενήλικων καπνιστών επισκεπτών, αλλά και την άρτια και συνεχή εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…