Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Με ενεργό τρόπο γιόρτασαν τον Προστάτη τους οι αστυνομικοί της Ξάνθης

Με ενεργό τρόπο γιόρτασαν τον Προστάτη τους οι αστυνομικοί της Ξάνθης

0

Μαζικά είπαν «ναι» στην εθελοντική αιμοδοσία που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της υπηρεσίας

 Δοξολογία και μικρή δεξίωση στην Α.Δ. την Παρασκευή με ευχές από τον Διευθυντή Ι. Καραμανλή. Κλιμάκιο παρέδωσε υλική βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καβάλα

Τον Προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ξάνθης, συμμετέχοντας σε δοξολογία και μικρή δεξίωση που παρατέθηκε από τον διευθυντή Ιωάννη Καραμανλή στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης. Εκεί βρέθηκαν ο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμων,  πολιτικές αρχές, αλλά και εκπρόσωποι όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατού, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, προκειμένου να ευχηθούν στους αστυνομικούς της πόλης.

Τα χρόνια του πολλά στους αστυνομικούς της Ξάνθης και όλης της χώρας απηύθυνε ο αστυνομικός διευθυντής, ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο τους. Όπως δήλωσε στο «Ε» νιώθει πλέον και ο ίδιος κομμάτι της πόλης, «περπατώ στην πόλη, βλέπω τα προβλήματα και προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω, ωστόσο είμαστε πάντα στη διάθεση των πολιτών για ότι θελήσουν να αναφέρουν».

Σχετικά με τα προβλήματα της διεύθυνσης ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στις ελλείψεις και τις αντικαταστάσεις που απαιτούνται στον στόλο, ενημερώνοντας ότι έχουν γίνει τα σχετικά αιτήματα, ενώ πληροφόρησε και για τις εργασίες συντήρησης και βαψίματος που γίνονται εντός και εκτός της υπηρεσίας. Στη συνέχεια, αναχώρησε για την Καβάλα, όπου είχε προγραμματιστεί επίσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Καραμανλής με τον αντιπεριφερειάρχη και τον αντιδήμαρχο Τοπείρου κ. Λουκμακιά

Υλική και συμβολική στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Μενεξίδη και τα μέλη της αντιπροσωπίας υποδέχτηκε η κα. Ιωάννα Μακρή, συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μαζί με το προσωπικό της δομής στην Καβάλα, τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού.

Συνολικά οι αστυνομικοί, μετά από την προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,  συγκέντρωσαν και παρέδωσαν, 1,5 τόνο περίπου τρόφιμα και περισσότερες από 600 συσκευασίες προϊόντων βρεφικής περιποίησης, προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.

Μεγάλη ανταπόκριση από την Ξάνθη στην εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία για πρώτη φορά εντός της Α.Δ. Ξάνθης

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 16 έως και 20-10-2016, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος, αλλά και για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Για πρώτη φορά η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε εντός της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ξάνθης και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, αλλά και το κλιμάκιο του Νοσοκομείου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των αστυνομικών της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ένταση και επεισόδια στον τζαμί της Σμίνθης

Αντέδρασαν οι κάτοικοι γιατί ο ψευδομουφτής επιχείρησε να τους επιβάλει τον νέο τους Ιμάμη…