Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ένα κιλό κάνναβης κατάσχεσε στα χέρια 22χρονου η Δίωξη Ξάνθης

Ένα κιλό κάνναβης κατάσχεσε στα χέρια 22χρονου η Δίωξη Ξάνθης

0

Ο νεαρός εντοπίστηκε να διέρχεται από το Σούνιο με 4 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν σε έρευνα στο σπίτι του στους Αμαξάδες σε πέντε νάιλον συσκευασίες 996,1 γραμμάρια κάνναβης

Επιτυχής ήταν η αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, που συνέλαβε την Τετάρτη το απόγευμα, στο Σούνιο, 22χρονο κατηγορούμενο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά το αυτοκίνητο του νεαρού να διέρχεται από το Σούνιο με κατεύθυνση της Ξάνθης και εντός αυτού βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,2 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι όπου ο 22χρονος διέμενε με τη γυναίκα του στους Αμαξάδες, βρέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 996,1 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και οι ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ροδόπης και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…