Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 4 προσλήψεις στο ΚΚΠΑ Ξάνθης

4 προσλήψεις στο ΚΚΠΑ Ξάνθης

0

 

Τέσσερα άτομα θα προσλάβει το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο ΚΠΠΑ

Οι θέσεις αναλυτικά:

Κωδικός θέσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 Π.Ε. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 8 ΜΗΝΕΣ 1
102 Τ.Ε. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 8 ΜΗΝΕΣ 2
103 Δ.Ε.ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 8 ΜΗΝΕΣ 1

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βενιζέλου 30, 67132, Ξάνθη, απευθύνοντάς την στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης υπόψιν κας Καραουλάνης Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας:2541072888).

16 προσλήψεις προσωπικού εστίασης στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 30 Οκτωβρίου

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, συνολικά δέκα έξι (16) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ Ν Ξάνθης.

Κατηγορία Ειδικότητα Απασχόληση Θέσεις
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας τραπεζοκόµων ΓΙΑ 6ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 3
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας τραπεζοκόµων ΓΙΑ 4ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 9
YΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας Βοηθών Μαγείρων ΓΙΑ 6ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 1
YΕ Προσωπικό Εστίασης Ειδικότητας Βοηθών Μαγείρων ΓΙΑ 4ωρη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 3

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ- ΝΕΑΠΟΛΗ Τ.Κ. 67100 – ΞΑΝΘΗ», απευθύνοντάς την στο Τµήµα ∆ιαχείριση Ανθρώπινου ∆υναµικού υπόψιν κας Χασιώτη Αθανασία (τηλ. επικοινωνίας: 25413-51172,158). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Πρόγραμμα 12μηνης απασχόλησης 1.135 ανέργων

Από τον ΟΑΕΔ: Στην δημόσια υγεία – Προτεραιότητα στους μακροχρόνια άνεργους

Αναρτήθηκε την Δευτέρα, ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων από τον ΟΑΕΔ, που αφορά 1.135 θέσεις πλήρους απασχόλησης του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας. Προτεραιότητα για τις θέσεις αυτές θα δοθεί στους μακροχρόνια άνεργους και στις ευπαθείς ομάδες ανέργων. Παράλληλα, αναρτήθηκε στο site του Οργανισμού και ο πίνακας αποκλειομένων στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι 12μηνης διάρκειας και αφορά άτομα ηλικίας 18 και άνω. Οι ωφελούμενοι που θα ενταχθούν στους φορείς υποδοχής έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλειομένων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Μόνο για τη Θεσσαλονίκη, λόγω της αργίας της 26ης Οκτωβρίου, οι άνεργοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι την Παρασκευή 27 του μήνα και ώρα 12 το μεσημέρι.

dimarxeio neocloseΞεκινά αρχές Νοεμβρίου το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με τις 296 θέσεις για το δήμο Ξάνθης

«Κόπηκαν» 41 θέσεις από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ξάνθης από τις αρχικές 337 θέσεις με απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Ενημερώθηκε ο δήμος Ξάνθης

 Το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη που αφορά στην υλοποίηση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε 34 δήμους της χώρας για 7.685 θέσεις απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων. Όπως γράψαμε σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας αρχικά είχαν εγκριθεί 337 θέσεις για το δήμο Ξάνθης αυτές μειώθηκαν σε 296. Μειώσεις σε θέσεις έχουν υποστεί κι άλλοι δήμοι και αρμόδιο γι αυτό είναι το υπουργείο Εργασίας. Η αλλαγή αυτή επιφέρει αλλαγές και στις λίστες των ειδικοτήτων που έχουν υποβάλλει οι δήμοι οι οποίοι και θα κληθούν να τις αναπροσαρμόσουν και να τις ξαναϋποβάλλουν.

Ειδικότητες

Μεγάλο το εύρος των ειδικοτήτων που θα ζητηθούν. Μεταξύ αυτών:

Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, διοικητικού οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, γενικών καθηκόντων, κ.α.

Προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ποσοστό 15% των θέσεων θα καλυφθεί από ΑμεΑ, βάσει της νέας νομοθεσίας

Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου στην Π. Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Aνακοινώνεται η ανάγκη πρόσληψης ενός (1) ειδικού συμβούλου για την στελέχωση του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και τη συνεπικουρία του σε θέματα νομικά (εν γένει νομική υποστήριξη στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του, παροχή συμβουλών ,νομικής βοήθειας και εξειδικευμένης γνώμης στον Αντιπεριφερειάρχη επί θεμάτων νομικής φύσεως των οργανικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και των νομικών προσώπων αρμοδιότητάς της, επιμέλεια συμβάσεων και συμφωνιών με τρίτους ,διερεύνηση και παρακολούθηση της νομοθεσίας και της νομολογίας επί ζητημάτων που απασχολούν τα όργανα και τις υπηρεσίες της Ενότητας).

Δήμοι: Προσλήψεις 6.667 μόνιμων μέσω ΑΣΕΠ

Αίτημα του δήμου Ξάνθης για 31 προσλήψεις

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 6.667 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν από τους δήμους, όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως ο τομέας της καθαριότητας.

Αίτημα του δήμου Ξάνθης για 31 προσλήψεις

Πρόκειται για τις θέσεις των συμβασιούχων στην Καθαριότητα οι οποίοι με την τροπολογία Σκουρλέτη θα μετατραπούν σε μόνιμες θέσεις για όσους πληρούν τα κριτήρια. Οι συμβασιούχοι του δήμου Ξάνθης θα έχουν μεγαλύτερη μοριοδότηση. Στους σχεδιασμούς τους υπουργείου είναι η προκήρυξη να βγει στον αέρα μέχρι τα τέλη του χρόνου ή ακόμα και στα μέσα Δεκεμβρίου, ώστε οι προσωρινοί πίνακες να έχουν δημοσιευθεί έως 31 Μαρτίου 2018, οπότε και λήγουν οι συμβάσεις των “παρατασιούχων”.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

28 εκ. ευρώ στην ΑΜΘ για έργα βελτίωσης

Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων η δυνατότητα…