Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα «Σπέρνει ζιζάνια» στις σχέσεις Μέτιου-Ζαγναφέρη ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

«Σπέρνει ζιζάνια» στις σχέσεις Μέτιου-Ζαγναφέρη ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

0
tsipra-borisof2017

Σχολιάζει καυστικά την απουσία του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης από την υπογραφή της συμφωνίας για τη Σιδηροδρομική Εγνατία, ενώ ο Μέτιος τη χαρακτήρισε σημαντικό έργο

Στη γραμμή Ζαγναφέρη η ΝΟΔΕ Ξάνθης, που κάνει λόγο για λαϊκισμό της κυβέρνησης, μέσω ενός μη κοστολογημένου έργου, που δεν έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση

Την απουσία του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης από την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή της σιδηροδρομικής Εγνατίας μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας, αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε μετέπειτα για την επιλογή του, μέσω ανάρτησης στο facebook, σχολιάζει καυστικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, που αντιδιαστέλλει τη στάση του με αυτή του περιφερειάρχη, ο οποίος σε δημόσιο δήλωσή του χαρακτήρισε το έργο μεγάλο και σημαντικό.

Δηκτικά σχολιάζει την απουσία Ζαγναφέρη ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

«Προφανώς οι πολιτικές εκτιμήσεις του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη βρίσκονται σε …διάσταση. Ο πρώτος με ευθύνη απέναντι στον τόπο, επιδεικνύοντας στοιχειώδη πολιτική ευθυκρισία και πολιτισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφορικά με τη στάση του Κώστα Ζαγναφέρη σημειώνει: «ο Αντιπεριφερειάρχης, όμως, κάθισε στο γραφείο του, από το οποίο… δεν πέρασε κανείς 3 χρόνια τώρα, προφανώς δεν πέρασαν ούτε οι κυβερνητικοί ιθύνοντες του δικού του κομματικού χώρου και κουτσοπορεύεται με τα υπόλοιπα των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως δηλώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλογίζεται για το μέγεθος του έργου της Σιδηροδρομικής Εγνατίας που απαιτεί χρόνο, χρήμα, προγραμματισμό και άπειρες αδειοδοτήσεις. Διαπιστώνει με απόγνωση το μέγεθος της γραφειοκρατίας, πριν πατήσει το πλήκτρο του υπολογιστή του! «Πού να μπλέκεις τώρα», προσθέτουμε εμείς! Ασφαλώς μέσα στο κλίμα της απίστευτης πολιτικής ένδειας, της ανυπαρξίας και της μη ανάληψης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για κάτι σημαντικό και χρήσιμο για τον τόπο, πέρα από τις εργολαβικές διεκπεραιώσεις των γνωστών δρόμων, προβαίνει σε σημαντικές διαπιστώσεις. Τόσες δεκαετίες κατοχής του κράτους από τις κυβερνήσεις του δικού του κομματικού χώρου, και των συμμάχων τους εσχάτως, κληροδότησαν την έλλειψη οραματισμού και αναποτελεσματικότητας στην πραγματοποίηση έργων, μεγάλων και σημαντικών για το Δημόσιο συμφέρον.

Απέναντι στην πολιτικά μίζερη στάση αντιπαρατάσσουμε γεγονότα.

•Ιονία Οδός,

•Ολυμπία Οδός,

•Μετρό Θεσ/νίκης,

•Έργα τελματωμένα που η κυβέρνηση της Αριστεράς ολοκληρώνει, ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία, τα προσκόμματα, την έλλειψη του πακτωλού χρημάτων που διέθεταν οι δικές σας κυβερνήσεις. Ολοκληρώνει και παραδίδει στον ελληνικό λαό. Δεν δικαιολογεί την αναποτελεσματικότητα όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.

κε Αντιπεριφερειάρχα σας έχουμε ένα νέο. Το τρένο θ α σφυρίξει τρεις φορές!».

«Πλάτη» στον αντιπεριφερειάρχη από την ΝΟΔΕ Ξάνθης

Τη στάση του αντιπεριφερειάρχη στηρίζει απόλυτα η τοπική ΝΟΔΕ, που έσπευσε να απαντήσει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «η άστοχη και ανούσια επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη, δεν ξενίζει κανέναν. Η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία και η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να βουλιάζει, με σκοπό να εξυπηρετήσει μόνο τα δικά του κομματικά συμφέροντα.

Με τους πανηγυρισμούς για ακόμα μια εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα, για ένα έργο που δεν έχει μελετηθεί, δεν έχει κοστολογηθεί, δεν έχει εξασφαλίσει καμία χρηματοδότηση, ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του λαϊκίζουν για να γίνονται πρόσκαιρα αρεστοί παρότι είναι μακροπρόθεσμα επιζήμιοι για την Ελλάδα.

Απέναντι στις εξαγγελίες και στα δήθεν έργα, τα γεγονότα είναι τα εξής:

1.Τρίτο και τέταρτο μνημόνιο

2.Capital Control

3.Στρατιές κομματικών μετακλητών

Μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση κι ένα κόμμα, που θεωρούν ότι μπορούν να ξεγελούν τον ελληνικό λαό, όμως ευτυχώς για όλους μας, σύντομα θα αποτελούν παρελθόν, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…