Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έξι επιχειρήσεις της Ξάνθης εκθέτουν τα προϊόντα τους στην ΔΕΘ

Έξι επιχειρήσεις της Ξάνθης εκθέτουν τα προϊόντα τους στην ΔΕΘ

0
ena deth

Στο περίπτερο 3 του ΕΒΕ Ξάνθης. Την ικανοποίησή του για την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από το κοινό της έκθεσης στα προϊόντα της Ξάνθης, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σ. Μωραΐτης

21 εκθέτες στο περίπτερο του ΕΒΕ Έβρου. Μικρή συμμετοχή από την Ροδόπη

Μικρή σε αριθμό ωστόσο αντιπροσωπευτική ως δείγμα της επιχειρηματικότητας του νομού μας, είναι η συμμετοχή των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΒΕ Ξάνθης να φιλοξενηθούν στο περίπτερο της ΔΕΘ εκθέτοντας τα προϊόντα τους.

kosmima dethΥψηλή επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον στο περίπτερο 3 του ΕΒΕ Ξάνθης

Μιλώντας στο «Ε» ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από το κοινό της έκθεσης για το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Να σημειώσουμε πως η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης φιλοξενείται στο Περίπτερο 3, stand 19 και σ αυτό συμμετέχουν 6 επιχειρήσεις – μέλη, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

•ENA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – Εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης

•HEALTHY LIVING P.C. ΙΚΕ – Εμπορία ειδών υγιεινής διατροφής

•SMARTFOODS – Ποπ Κορν

•ΓΗΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΗ» – Ελαιόπανα

•ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ «ELEN DI» – Κοσμήματα

•ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΥΜΟΥΡΑΝ – Κατασκευή ξύλινων παρκετών

Αξιοσημείωτο είναι πως η επιχείρηση του ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΥΜΟΥΡΑΝ παρουσιάζει ένα νέο καινοτόμο προϊόν που έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον των εμπόρων. Η 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Επίσκεψη στα περίπτερα των υπόλοιπων επιμελητηρίων της ΑΜΘ

Σ΄ ότι αφορά τα υπόλοιπα επιμελητήρια της ΑΜΘ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χρόνος « Κομοτηνής στα δύο περίπτερα των δύο επιμελητηρίων της Ροδόπης οι συμμετοχές των επιχειρήσεις δεν ξεπερνούν τις 10 και αυτό γίνεται αντικείμενο κριτικής: «Το ερώτημα γιατί η προβολή των προϊόντων της Ροδόπης να γίνεται σε δύο περίπτερα, με τόσο περιορισμένη συμμετοχή προϊόντων και ανθρώπων και στα δύο, προβάλλει επιτακτικό. Αναρωτιόμαστε πως μπορούν τα δύο Επιμελητήρια να στηρίξουν τη διοργάνωση μίας Έκθεσης τοπικής στην Κομοτηνή (Έκθεση Αν. Μακεδονία και Θράκη) και να αναστρέψουν τη φθίνουσα πορεία που έχει πάρει, όταν δεν μπορούν να κινητοποιήσουν περισσότερους από δέκα εκθέτες συνολικά για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας». Αντίθετα το Επιμελητήριο του Έβρου έχει του 21 εκθέτες ενώ για το Επιμελητήριο Δράμας αναφέρεται ότι είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες που θέλουν να  γευτούν τα προϊόντα αλλαντικών που εκτίθεται και την μπύρα από την Μακεδονική Μικροζυθοποιίας Δράμας Jonnies Beer και φρέσκος χυμός ρόδι από το εργοστάσιο επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας που προσφέρονται. Τέλος και στο περίπτερο της Καβάλας – όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ – υπάρχει επισκεψιμότητα και μάλιστα οι υπεύθυνοι εκμεταλλεύονται το περίπτερο στη ΔΕΘ για να προβάλλουν στο ευρύ κοινό της δική τους έκθεσης, την 25η Kavala Expo 2017.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …