Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ο Μιχάλης Καμπάς

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ο Μιχάλης Καμπάς

0
kampas mixalis

Είχε πάει για μπάνιο με το ΚΑΠΗ στην παραλία Μυρωδάτου. Δεν στάθηκαν ικανές να τον επαναφέρουν οι προσπάθειες του ναυαγοσώστη και του ΕΚΑΒ

Νεκρός ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τη θάλασσα ο 74χρονος Μιχάλης Καμπάς, συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Είχε βρεθεί το πρωί στην παραλία Μυρωδάτου με το ΚΑΠΗ, ωστόσο δύο λουόμενες που πλησίασαν ενώ κολυμπούσαν κοντά στη σημαδούρα, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη που επενέβη άμεσα, αλλά και του ΕΚΑΒ που κατέφτασε με γιατρό, δεν στάθηκε δυνατό να τον επαναφέρουν. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αβδήρων και από εκεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Πιθανότερη αιτία θανάτου θεωρείται η ανακοπή, ωστόσο αυτό θα οριστικοποιηθεί στην νεκροψία.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 1 Αυγούστου.

Λίγο θέλει το «κακό» στη θάλασσα

Πάντως, τη χθεσινή ημέρα υπήρχε κάποια επικινδυνότητα στο κολύμπι, καθώς είχε αέρα και η θάλασσα ήταν αρκετά κυματώδης.

Ωστόσο, όπως πολλάκις, έχουν επιστήσει την προσοχή τους τα στελέχη του λιμενικού σταθμού Πόρτο Λάγος, το «κακό» για να γίνει στη θάλασσα θέλει μόλις ελάχιστα λεπτά.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες «γλιτώσαμε» δύο θύματα, καθώς παραλίγο απετράπη ο πνιγμός 27χρονου στην παραλία Μυρωδάτου, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική, αλλά και ενός 3χρονου παιδιού στο Εράσμιο, που έπαιζε μπροστά στο κύμα, αλλά έπεσε και δεν μπόρεσε να σηκωθεί. Η άμεση επέμβαση των γονιών του, οδήγησε σε ευτυχή κατάληξη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…