Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 3 προσλήψεις για το Κέντρο Κοινότητας Μύκης

3 προσλήψεις για το Κέντρο Κοινότητας Μύκης

0
dimarxeio mikis2

Αιτήσεις έως τις 7 Αυγούστου

Ο Δήμος Μύκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μύκης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ – ΕΚΤ» – ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ», στο Δήμο Μύκης που εδρεύει στη Σμίνθη Ν.Ξάνθης. Αιτήσεις υποβάλλονται από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο και για δέκα ημέρες , δηλαδή από 28 Ιουλίου 2017 ως και 7 Αυγούστου 2017.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Προγραμματιστής στην COSMOS4U στην Ξάνθη

Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Από την εταιρία ανάπτυξης λογισμικού COSMOS4U με έδρα την Ξάνθη, ζητείται για άμεση πρόσληψη:

Προγραμματιστής απόφοιτος ΑΕΙ/TEI (κωδικός θέσης ΠΡΟΓΡ – 2017)

Προσόντα Υποψηφίου:

Γνώση C/C++/C# και βάσεων δεδομένων

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

Αποστολή Βιογραφικών μέσω email στο hr@ioniki.net

Οικονομολόγος στην ΙΩΝΙΚΗ ΕΤΕ στην Ξάνθη

Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Από την εταιρία μηχανικών και συμβούλων ΙΩΝΙΚΗ ΕΤΕ με έδρα την Ξάνθη, ζητείται για άμεση πρόσληψη:Οικονομολόγος (κωδικός θέσης OIK – 2017)

Αρμοδιότητες:

Σύνταξη και ενημέρωση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και αναπτυξιακού νόμου και

Υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου για υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις

Προσόντα Υποψηφίου:

Απόφοιτος/η ΑΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης

Επαρκής γνώση χειρισμού Η/Υ, Internet, Outlook, Skype

Τάξη, μεθοδικότητα και οργάνωση, υπολογιστικές ικανότητες, εχεμύθεια

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

Αποστολή Βιογραφικών μέσω email στο hr@ioniki.net (link sends e-mail).

Αναβάλλεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για τις 1.135 θέσεις στην Υγεία

Ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ – Θα γίνονται δεκτές στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ, από την Πέμπτη 3-8-2017 και ώρα 08.00

Με ανακοίνωση του, ο ΟΑΕΔ, μετέθεσε την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για τις προσλήψεις 1.135 ανέργων στη δημόσια υγεία, που ήταν να ξεκινήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Ο ΟΑΕΔ στην ανακοίνωση του, και παρότι σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη την προκήρυξη, επικαλείται τεχνικό πρόβλημα και μεταθέτει την έναρξη της διαδικασίας την Πέμπτη 3 Αυγούστου, στις 8.00 το πρωί.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Λόγω τεχνικού προβλήματος, οι αιτήσεις για συμμετοχή στο «Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν.4430/2016 Α’205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει», θα γίνονται δεκτές στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ, από την Πέμπτη 3-8-2017 και ώρα 08.00, αντί την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 12.00, όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί.

Δυο νέες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ για 106 προσλήψεις

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της. Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ.

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 30 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Οι δύο ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ και τους πίνακες θέσεων:

ΑΔΜΗΕ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Τράπεζα της Ελλάδος.

ΟΑΕΔ: Έκλεισε χθες το πρόγραμμα επιδοτούμενων προσλήψεων για νέους 25-29 ετών

Υπάρχουν ακόμη θέσεις

Έληξε χθες Τρίτη 1η Αυγούστου, στις τρεις το μεσημέρι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα απασχόλησης συνολικά 1.295 ανέργων νέων, ηλικίας 25-29 ετών και από τον ΟΑΕΔ έγινε γνωστό ότι υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις για να καλυφθούν.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιτηδευματίες και Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα απασχόλησης απευθύνεται σε νέους ηλικίας 25-29 ετών οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (Δημόσια Πρόσκληση Νο9/2016 & Δημόσια Πρόσκληση Νο8/2016 του ΟΑΕΔ), σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μόνο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (στη διεύθυνση http://www.ependyseis.gr/mis). Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα είναι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση να είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του Οργανισμού, καθώς και στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στις δικαιούχους επιχειρήσεις επιχορήγηση, για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο η οποία ανέρχεται στο ποσό των 14,40 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ανά μήνα. Η επιχορήγηση θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψης του ανέργου και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Προϋποθέσεις

Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της (με καταγγελία σύμβασης εργασίας, αλλαγή καθεστώτος απασχόλησης, εθελουσία έξοδο), στο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος άνεργοι νέοι, θα πρέπει κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους. Υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα μόνον από την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα του εργοδότη στον οποίο θα απασχοληθούν, σύμφωνα με τις ζητούμενες ειδικότητες, όπως αυτές θα έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις. Οι 1.295 θέσεις κατανέμονται ανά Περιφερειακή Ενότητα, ανά ειδικότητα και εκπαιδευτικό επίπεδο και βάσει αυτών υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

To πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος προσδιορίζονται από τις νέες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου του ΕΣΠΑ, που περιγράφονται στη

Δημόσια Πρόσκληση, η οποία είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), του ΕΣΠΑ, http://www.espa.gr και στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis.gr.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…