Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Σε Χρυσούπολη, Καβάλα και Δράμα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε Χρυσούπολη, Καβάλα και Δράμα αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0
mitsotakis-lazaridis

Θα συνοδεύεται από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και τον Μακάριο Λαζαρίδη

Διήμερη επίσκεψη σε Καβάλα και Δράμα θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και το γνωστό στέλεχος του κόμματος με καταγωγή από την Καβάλα, Μακάριο Λαζαρίδη.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από τη ΝΔ, ωστόσο η ΔΗΜΤΟ Νέστου ανακοίνωση πρώτη την επίσκεψη στα γραφεία της στη Χρυσούπολη. Αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι: «Την Τετάρτη 26/07/2017 και ώρα 14:15 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας του στον Νομό Καβάλας θα επισκεφτεί την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Νέστου στο γραφείο της που βρίσκετε στην οδό Φαναρίου 8. Καλούνται οι φίλοι και τα μέλη της Ν.Δ. Νέστου να παραβρεθούν στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης καθώς και ο Λευτέρης Αυγενάκης σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν ήδη στην Καβάλα σήμερα, για να προετοιμάσουν την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη, ενώ θα συμμετάσχουν και σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στην Καβάλα το βράδυ της Τρίτης, χωρίς επίσημο πρόγραμμα αφού αυτό θα αρχίσει από την Τετάρτη το πρωί (μάλλον με επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα). Την Τετάρτη και πριν τη Χρυσούπολη θα βρίσκεται στη Θάσο (Πρίνος- Λιμένας). Στο πρόγραμμα υπάρχουν επίσκεψη στα Πετρέλαια, στο Δημαρχείο Παγγαίου, αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων. Το απόγευμα της Τετάρτης θα κινηθεί εντός της πόλης (Δημαρχείο, Διοικητήριο κτλ). Την Πέμπτη θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Δράμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…