Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Οργή και αγανάκτηση από κάτοικο της Σταυρούπολης

Οργή και αγανάκτηση από κάτοικο της Σταυρούπολης

0
asthenofora stayroypoli

Ο κ. Γιώργος Συμεωνίδης κάτοικος Σταυρούπολης καταγγέλλει ότι μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του την τραυματισμένη σύζυγό του στο νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ έχει 2 σταθμευμένα ασθενοφόρα το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και 4 οδηγούς!

Οι οδηγοί καλύπτουν το Κ.Υ. Εχίνου και το ΕΚΑΒ και αφήνουν ακάλυπτη την Σταυρούπολη και τα χωριά. Συμεωνίδης« Παίζουν με τις ζωές μας γιατί; Επειδή έχουμε πιο λίγες ψήφους»

Κραυγή οργής και αγανάκτησης από τον κάτοικο της Σταυρούπολης Γιώργο Συμεωνίδη! «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού», καταγγέλλει και εξιστορεί το περιστατικό με τη σύζυγό του, η οποία μετά από ατύχημα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Την μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του ενώ έχει 2 σταθμευμένα ασθενοφόρα το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και 4 οδηγούς!

Η σύζυγός του έκανε δουλειές στο αγρόκτημά τους που βρίσκεται μάλιστα πίσω από το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης. Σε κάποια στιγμή έπεσε και χτύπησε το πόδι της και το κεφάλι της. Ευτυχώς την αντιλήφθησαν συγχωριανοί μαζί με τον σύζυγό της και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης καθώς είχε κάταγμα ισχίου και θα χρειαζόταν επέμβαση. Ετοιμάστηκαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ο κ. Συμεωνίδης που ήταν οδηγός ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Σταυρούπολης πριν συνταξιοδοτηθεί προ τριετίας, αντέδρασε, λόγω του χρόνου που θα απαιτηθεί να έρθει το ΕΚΑΒ από την Ξάνθη και να μεταφέρει την γυναίκα του και τελικά την μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο Ξάνθης.Αυτό που καταγγέλλει είναι ότι υπάρχουν δυο ασθενοφόρα παρκαρισμένα στο Κ. Υγείας Σταυρούπολης και 4 οδηγοί και αντί να κάνουν αυτά τις διακομιδές των ασθενών και να εξυπηρετούν όλα τα χωριά όπως γινόταν παλιά, τα ασθενοφόρα είναι σταθμευμένα και οι οδηγοί καλύπτουν ανάγκες του Κ. Υγείας Εχίνου και του ΕΚΑΒ Ξάνθης – όπως του είπαν – και αφήνουν ακάλυπτη τη Σταυρούπολη και τα γύρω χωριά.

symeonidisΚάτοικος Σταυρούπολης: « Παίζουν με τις ζωές μας, γιατί; Επειδή έχουμε πιο λίγες ψήφους»

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Παίρνουν τους οδηγούς στο Κ. Υ. Εχίνου και στο ΕΚΑΒ και αφήνουν αβοήθητη όλη την Σταυρούπολη και τα χωριά. Για τι μας το κάνουν αυτό; Για να έρθει το ΕΚΑΒ και να μεταφέρει τον ασθενή χρειάζεται τον διπλό χρόνο. Παίζουν με τι ς ζωές μας, γιατί; Επειδή έχουμε πιο λίγες ψήφους», τονίζει με αγανάκτηση ο κ. Συμεωνίδης.Ένα κοινωνικό πρόβλημα και κοινωνικό αίτημα προς τον διοικητή του νοσοκομείου Ξάνθης των κατοίκων της Σταυρούπολης να δοθεί μια λύσει στο θέμα άμεσα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …