Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ενημέρωση, τρέξιμο και… διασκέδαση στο σημερινό «1ο Full Moon Wave Running»

Ενημέρωση, τρέξιμο και… διασκέδαση στο σημερινό «1ο Full Moon Wave Running»

0
afisa fmw

Σήμερα (Παρασκευή 07/07) το βράδυ σε beach bar της Κεραμωτής τα προεόρτια και το «ζέσταμα» των δρομέων ενόψει του «4ου Wave Running» του Αυγούστου

Μία διαφορετική βραδιά σε ρυθμούς… τρεξίματος αλλά και διασκέδασης θα περάσουν σήμερα το βράδυ δρομείς από την Ξάνθη, την Καβάλα, την Κεραμωτή και άλλες περιοχές των όμορων Νομών, καθώς για σήμερα (Παρασκευή 07 Ιουλίου) έχει προγραμματιστεί το «1ο Full Moon Wave Running», ένας βραδινός αγώνας τρεξίματος 3χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στην Κεραμωτή και, εκτός του αγώνα θα συνδυάσει ενημερωτική ημερίδα αλλά και πάρτι γνωριμίας και χαλαρώματος για τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση αποτελεί ουσιαστικά το «pre-game» του αγώνα παραθαλάσσιου τρεξίματος «Wave running» που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 4η χρονιά στη διαδρομή Αρχαία Άβδηρα – Κεραμωτή και ένα «ζέσταμα» για τους δρομείς με τη διαδρομή των 3χλμ. που θα τρέξουν στην άμμο.

Το σημερινό ραντεβού έχει οριστεί στο «Coco Beach Bar» τα Κεραμωτής, με ώρα προσέλευσης τις 21:30, όπου αρχικά οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από τον καταξιωμένο Καβαλιώτη δρομέα Νίκο Σιδερίδη (νικητή των προηγούμενων Wave Running) και τον προπονητή του Γιάννη Τζανετάκη με αμφότερους να αποτελούν μέλη της ομάδας «Iron Team». Επίσης θα μιλήσει ο προπονητής Ηλίας Χατζηγιάννης ο οποίος ειδικεύεται στην «pose method», τη μεθοδολογία για τρέξιμο χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα του σώματος και όχι τη μυϊκή δύναμη.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα τρέξουν διαδρομή 3χλμ. στην «αμμόγλωσσα» της Κεραμωτής, εφαρμόζοντας αυτά που θα έχουν παρακολουθήσει νωρίτερα, ενώ μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρους θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στο Coco Beach Bar, πλάι στο κύμα με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν μία όμορφη βραδιά κι όλα αυτά δύο μόλις 24ωρα πριν την κυριακάτικη πανσέληνο του Ιουλίου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις ομιλίες, να απολαύσει μία διαφορετική εμπειρία με νυχτερινό τρέξιμο μέσα σε οργανωμένα πλαίσια ή να διασκεδάσει στο πάρτι. Εξάλλου ήδη περισσότερα από 50 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή και πολλά ακόμη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη σημερινή βραδιά «Full Moon Wave Running».

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας του Wave Running έχει οριστεί για τις 19 Αυγούστου και φέτος αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία μιας και οι συμμετοχές για τους αγώνες στις διάφορες αποστάσεις έχουν αγγίξει τις 300 και συνεχίζονται.

Να επισημάνουμε επίσης πως βασικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Με τη συμβολή των εθελοντών του WAVE running υλοποιούνται καθαρισμοί των ακτών της περιοχής ,καθώς η ρύπανση αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

* Το «Ε» είναι χορηγός επικοινωνίας του «4ου Wave Running 2017».

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…