Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 2 προσλήψεις στην ΔΕΗ Ξάνθης

2 προσλήψεις στην ΔΕΗ Ξάνθης

0
deh xanthi

ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου – Αιτήσεις έως τις 13 Ιουλίου

Προσλήψεις 45 ατόμων στην Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού

αριθμού σαράντα πέντε (45) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των

Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας

Θράκης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ από 04.07.2017 έως και 13.07.2017.

ΚΠΜΘ/Κατάστημα Πωλήσεων Ξάνθης

ειδικότητα

Χρόνος

θέσεις

ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου

8 μήνες

2

aerodromiokavalasΠροσλήψεις από τη Fraport για το αεροδρόμιο Καβάλας

Η εταιρία αναζητά προσωπικό σε διάφορες θέσεις στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται

Η Fraport Greece, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες. Οι θέσεις αφορούν δυνητικά σε όλα τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η εταιρία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Καβάλας.

Με τις προσλήψεις η Fraport επιδιώκει να στελεχώσει τα γραφεία της στην Ελλάδα και αποτελούν ένα κλάσμα μόνο των προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει η ελληνογερμανική κοινοπραξία σε βάθος χρόνου. Σε πρώτη φάση, η εταιρία αναζητά, μεταξύ άλλων, δικηγόρους, λογιστές και οικονομολόγους, στελέχη δημοσίων σχέσεων, ειδικούς ΙΤ, αλλά και διαχειριστή… άγριας πανίδας!

Θέσεις στο ΔΠΘ

1 με Δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Πολυτεχνικών Σχολών .

1 με Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Νομικής Σχολής

1 με Πτυχίο ή δίπλωμα Τμημάτων Πληροφορικής

Αιτήσεις μέχρι 10.7.2017.

Θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ξάνθη

Καθηγητές σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην περιοχή της Ξάνθης αναζητά Καθηγητές:

Φυσικής, Χημείας & Φιλολογικών Μαθημάτων

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: leokostas21@gmail.com

Μηχανολόγος Μηχανικός στην ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΒΕΕ (τεχνικών έργων και μεταλλουργία) αναζητά μηχανολόγο μηχανικό (απόφοιτο ΑΕΙ) για την κάλυψη της παραγωγής και για την ανάληψη ευθύνης ισχύος του εργοστασίου.

Προφίλ υποψηφίου/-ας:

•Όριο ηλικίας: 27-45 ετών.

•Γνώσεις Η/Υ (word,excel) με ιδιαίτερη έμφαση στα σχεδιαστικά προγράμματα, CΑD, Solidworks, Pro-engineer(προαιρετικό), κ.α.

•Ξένες γλώσσες, ιδιαίτερα την Αγγλική σε πολύ καλό επίπεδο.

•ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Κατάρτιση σε μεθόδους καταστροφικούς ή μη καταστροφικούς,σε χυτά ή μεταλλικά αντικείμενα. Γνώσεις προγραμματισμού σε μηχανήματα CNC.

Σημείωση: Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας σε οικία εντός του εργοστασίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2541091802-91824 ή να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@gmc.gr (link sends e-mail) | sales@gmc.gr (link sends e-mail).

Το χρονοδιάγραμμα της νέας κοινωφελούς εργασίας και προσλήψεις ανέργων του ΟΑΕΔ με προγράμματα

Το πλήρες χρονοδιάγραμμα που θα προκηρυχθούν τα προγράμματα για προσλήψεις και κατάρτιση ανέργων του ΟΑΕΔ στην εργασία έχει καταρτίσει το υπουργείο Εργασίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το αμέσως επόμενο διάστημα, και συγκεκριμένα, μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου, θα προκηρυχθούν από τον ΟΑΕΔ επτά νέα προγράμματα για 22.500 ανέργους.

Όλα τα νέα προγράμματα

Οι αιτήσεις για τα δύο πρώτα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα αφορούν 1.300 νέους, ηλικίας 25 έως 29 ετών και 2.500 νέους, ηλικίας 18 έως 24 ετών.Ταυτόχρονα, θα ανοίξουν 10.000 θέσεις σε πρόγραμμα για άτομα 55 ετών και άνω, και 2.000 θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρίες και αποφυλακισμένους. Η ένταξη των ανέργων στις 22.500 νέες θέσεις εργασίας θα έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανέργων που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση και βρίσκει πολύ δύσκολα δουλειά. Το πρόγραμμα αφορά θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, δηλαδή σε δήμους και σε περιφέρειες, επιδοτώντας το 50% του μισθολογικού κόστους μέχρι τα 600 ευρώ. Είναι ένα πρόγραμμα για 12 μήνες. Αλλά με το δικαίωμα να ανανεωθεί για άλλο ένα έτος.Επίσης θα συνεχιστεί η κοινωφελής εργασία με το δεύτερο κύκλο στους 17 δήμους – υψηλοί θύλακες ανεργίας, τον Ιούλιο, ένα πρόγραμμα που αφορά περίπου 3.500 ωφελούμενους και ακολουθεί το πρόγραμμα για τους 34 δήμους για περίπου 6.000 ωφελούμενους. Παράλληλα νέο πρόγραμμα θα προκηρυχθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και του εξαγωγικού εμπορίου για 4.000 ωφελούμενους. Επίσης στο digital marketing στον τουρισμό έχει περιθώρια ανάπτυξης και γι’ αυτό το λόγο σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας θα βγει ένα πρόγραμμα για 2.500 ωφελούμενους. Επίσης, για τον κλάδο των υποδομών και μεταφορών θα έρθει τους επόμενους μήνες άλλο ένα πρόγραμμα για 3.500 ωφελούμενους. Αυτό το τελευταίο πρόγραμμα προέκυψε λόγω της μεγάλης επένδυσης της Fraport.Παράλληλα θα προκηρυχθεί πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε 1000 ανέργους, ηλικίας 25 – 29 και περιλαμβάνει πιστοποίηση και κατάρτιση στον κλάδο των τεχνολογιών, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, ενώ θα προκηρυχθεί και δεύτερο πρόγραμμα για 1.700 άνεργους, ηλικίας 18 – 29 ετών που θα αφορά στη στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων . Τέλος, σχεδιάζεται ολοκληρωμένη παρέμβαση για 8.000 νέους έως 24 ετών. Ακόμη, δρομολογείται ειδικό πρόγραμμα επανένταξης μακροχρόνια ανέργων που αναμένεται να καλύψει 470 θέσεις απασχόλησης σε εγγειοβελτιωτικά έργα. Επίσης, μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απασχόλησης ΑΜΕΑ σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) για 1.000 άτομα, ενώ το ίδιο διάστημα θα υλοποιηθεί μέσω του ΟΑΕΔ πρόγραμμα για 1.135 θέσεις στον κλάδο της υγείας.

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.295 ανέργων

Δυνατότητα πρόσληψης σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιτηδευματίες, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα προσφέρει ο ΟAEΔ σε 1.295 ανέργους νέους ηλικίας 25-29 ετών που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν τα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 25-29 ετών (πρόσκληση 9/2016) ή για ανέργους 18-24 ετών (πρόσκληση 8/2016). Χθες υπεγράφη η σχετική Υπουργική Απόφαση.Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα πρέπει κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους.Επισημαίνεται ότι οι ωφελούμενοι άνεργοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα μόνον από την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα του εργοδότη στον οποίο θα απασχοληθούν, σύμφωνα με τις ζητούμενες ειδικότητες, όπως αυτές θα έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις. Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στις δικαιούχους επιχειρήσεις επιχορήγηση, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 14,40 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ανά μήνα. Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψής του και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών. Κάθε επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για έναν (1) έως και δέκα (10) ωφελούμενους ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί κατά την υποβολή της αίτησής της. Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος που προσδιορίζονται από τις νέες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου του ΕΣΠΑ, θα περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), του ΕΣΠΑ, http://www.espa.gr και στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis.gr.Οι 1.295 θέσεις κατανέμονται ανά Περιφερειακή Ενότητα, ανά ειδικότητα και εκπαιδευτικό επίπεδο και βάσει αυτών υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…