Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ταλαιπωρία για τους Ξανθιώτες η επιστροφή από το αεροδρόμιο Χρυσούπολης

Ταλαιπωρία για τους Ξανθιώτες η επιστροφή από το αεροδρόμιο Χρυσούπολης

0
aerodromiokavalas

Για Ξάνθη δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς! Ο Ξανθιώτης πρέπει να πάρει ΤΑΞΙ για Χρυσούπολη και αν βρει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ξάνθης

Εκτός αν καλέσει ΤΑΞΙ από Ξάνθη – Ο Συνεταιρισμός “EUROTAXI” κάνει έκπτωση και με 50 ευρώ αναλαμβάνει την μεταφορά

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των Ξανθιωτών που χρησιμοποιούν για τις αεροπορικές μετακινήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης «Μέγας Αλέξανδρος», αφού η επιστροφή τους από το αεροδρόμιο πολλές φορές υπερβαίνει σε χρόνο την πτήση τους αν αυτή είναι εντός της χώρας, εκτός του ότι τους κοστίζει και ακριβά!

Μετ’ εμποδίων και εξόδων η επιστροφή των Ξανθιωτών από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» Χρυσούπολης

Το πρόβλημα υφίσταται χρόνια τώρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς Ξάνθη, ενώ αντίθετα υπάρχει μικρό λεωφορείο που με μόνο 5 ευρώ μεταφέρει τους ταξιδιώτες μόνο προς την Καβάλα.

Για Ξάνθη δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς!

Επίσης στο αεροδρόμιο υπάρχουν μόνο ΤΑΞΙ της Καβάλας. Έτσι και ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να γυρίσει ο Ξανθιώτης στην πόλη του είναι να πάρει ΤΑΞΙ για Χρυσούπολη και μετά λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Ξάνθη. Εκτός βέβαια αν θέλει να επιβαρυνθεί το κόμιστρο από Χρυσούπολη – Ξάνθη. Να σημειώσουμε βέβαια ότι αν είχε νυχτερινή άφιξη ε τότε δεν γλυτώνει το κόμιστρο ούτως ή άλλως εκτός αν θέλει να διανυκτερεύσει στην Χρυσούπολη ή στην Καβάλα ή «αγγαρέψει» κάποιον οικείο του να τον μεταφέρει. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα αν θέλει να ταλαιπωρηθεί να καλέσει ΤΑΞΙ από την Ξάνθη!

Ο Συνεταιρισμός “EUROTAXI” με 50 ευρώ κάνει την μεταφορά κατόπιν παραγγελίας

Όπως σημειώνει στο «Ε» ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού “EUROTAXI” κ. Στέλιος Γουναρίδης, ο Συνεταιρισμός αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει το κοινό της Ξάνθης έχει κάνει έκπτωση και με 50 αντί 75 ευρώ και μ’ ένα τηλεφώνημα θα τον περιμένει ΤΑΞΙ την ώρα που θα του πει για να τον μεταφέρει στην Ξάνθη. Μάλιστα αν είναι μέχρι 4 άτομα θα πληρώσουν από 12,5 ευρώ, λιγότερο δηλαδή από την μεταφορά του με το ΚΤΕΛ. Ο κ. Γουναρίδης εξήγησε πως αυτό είναι κάτι νόμιμο και πολλοί καταφεύγουν σε αυτή την λύση προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, πρόσθεσε ωστόσο ότι είναι ασύμφορο ο συνεταιρισμός να διαθέτει 1 – 2 ΤΑΞΙ σε μόνιμη βάση χωρίς παραγγελία από ενωρίτερα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…