Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ξυλοδαρμός γυναίκας σε μπαρ στο κέντρο της Ξάνθης

Ξυλοδαρμός γυναίκας σε μπαρ στο κέντρο της Ξάνθης

0
ksylodarmos

Εργαζόμενη σε ‘’μπαράκι’’ ξυλοκοπήθηκε άγρια από άντρα εντός του μαγαζιού και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Δεν ασκήθηκε δίωξη καθώς η ίδια δήλωσε στην Αστυνομία ότι… έπεσε και χτύπησε

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας γύρω στα μεσάνυχτα στην οδό Βενιζέλου, λόγω ενός περιστατικού ξυλοδαρμού σε παρακείμενο ‘’μπαρ’’. Ένα από τα γνωστά με άλλο όνομα μπαράκια, τα οποία λειτουργούν σε πολλά σημεία της πόλης και μάλιστα μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Νεαρές κοπέλες ή μεγαλύτερες κυρίες με σχετικά ελαφρύ ντύσιμο προσφέρουν την παρέα τους σε θαμώνες, οι οποίοι πίνουν οι ίδιοι και κερνούν και αυτές τα απαραίτητα ποτά προκειμένου να διαρκέσει η συντροφιά τους. Σε ένα από αυτά, στην οδό Στογιαννίδου, κοπέλα, που κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες από την Βουλγαρία και εργάζεται εκεί, βγήκε γύρω στα μεσάνυχτα από την είσοδο του μαγαζιού αιμόφυρτη, περπατώντας με δυσκολία και με το πρόσωπο πρησμένο από τα χτυπήματα. Κυρίες από την γειτονιά την είδαν και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα ασθενοφόρο βρέθηκαν στο σημείο και η κοπέλα μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα το επόμενο πρωί ήταν ορατά ακόμη τα αίματα της άτυχης γυναίκας πάνω στο πλακόστρωτο.

Δεν με έδειρε κανείς, έπεσα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άντρας γύρω στα 50, πομακικής καταγωγής, ήταν στο μαγαζί μαζί με άλλες δύο κοπέλες. Όταν έφτασε εκεί η αστυνομία και άρχισε να διερευνά τι συνέβη, ο εν λόγω ανέφερε ότι δεν ξέρει και μόλις είχε πάει στο μπαρ. Αντιδρώντας ο αστυνομικός στους χαρακτηρισμούς ‘’παιδί μου’’, τον πίεσε να ομολογήσει τι ακριβώς συνέβη, γιατί ήταν εμφανώς μεθυσμένος και είχε αίμα στα ρούχα του. Καμία από τις άλλες δύο κοπέλες δεν μίλησε, ούτε και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία ή ασθενοφόρο. Μία μόνο από αυτές άρχισε να υποδεικνύει τον προαναφερθέντα άντρα όταν εκείνος την κατηγόρησε πως αυτή έδειρε την συνάδελφό της. Παρότι προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, η παθούσα δεν κατέθεσε κάποια μήνυση, αλλά ανέφερε στην αστυνομία ότι έπεσε και χτύπησε, οπότε και δεν προχώρησε κάποια διαδικασία αυτόφωρου καθώς αποτελεί κατ’ έγκλιση αδίκημα και δεν μπορούσε να προχωρήσει η αστυνομία αυτεπάγγελτα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που έχουν γνώση παρόμοιων περιστατικών, επειδή υπάρχει η περίπτωση να κατατεθεί μήνυση και από την άλλη πλευρά και να περάσουν και οι δύο πλευρές το βράδυ στο κρατητήριο, κάποιοι επιλέγουν να προβούν σε μήνυση αργότερα, καθώς υπάρχει το περιθώριο των τριών μηνών. Δεν είναι καθόλου απίθανο όμως να μην γίνει τίποτα από αυτά είτε γιατί η κοπέλα φοβάται κάτι αντίστοιχο, είτε γιατί δεν βρίσκεται νόμιμα στην χώρα.

Τέτοιες σκηνές πάντως μέσα σε κατοικημένες περιοχές και μάλιστα στο κέντρο της πόλης είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μεθυσμένοι άντρες που τσακώνονται είτε μεταξύ τους, είτε με τις γυναίκες που δουλεύουν στα μπαρ αυτά, μπουκάλια που σπάνε και μαχαίρια που βγαίνουν, δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει δίπλα σε σπίτια. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι τα μαγαζιά αυτά λειτουργούν με άδεια καφέ-μπαρ, αλλά είναι σίγουρο πως αν υπάρξει η βούληση μπορούν να βρεθούν και στοιχεία για τον ακριβή τρόπο λειτουργίας τους.

ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ

chdiafonidis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…