Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κάτοικος Ξάνθης και τη νέα σεζόν ο Λουσέρο

Κάτοικος Ξάνθης και τη νέα σεζόν ο Λουσέρο

0
dixtya lucero

Ο Αργεντινός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα χρόνο

«Ψάχτηκε» στην Ισπανία για προπονητή η ξανθιώτικη ομάδα

Την ανανέωση του συμβολαίου του Άντριαν Λουσέρο ανακοίνωσε χθες η Ξάνθη, με τον Αργεντινό να υπογράφει επέκταση ενός επιπλέον έτους στο συμβόλαιο του με την ομάδα. Έτσι ο 32χρονος μέσος θα συνεχίσει για 4η χρονιά στην ξανθιώτικη ομάδα, έχοντας καταγράφει στις τρεις προηγούμενες σεζόν του 80 συμμετοχές και 7 γκολ. Η ανανέωση συμβολαίου ήταν η 2η μετά αυτής του Κώστα Φλίσκα κι ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες το επόμενο διάστημα.

«Ψάχτηκε» στην Ισπανία για προπονητή

Στην Ισπανία βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, όπου είχε μία σειρά επαφών με εκπρόσωπους παικτών, αλλά και προπονητών ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη άποψη από την ιβηρική σχετικά με το ποιοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την ξανθιώτικη ομάδα.

Χθες μάλιστα δημοσιεύματα έκαναν αναφορά για επαφές του εκπροσώπου της Ξάνθης με τον 41χρονο τεχνικό της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Έλτσε, Ρούμπεν Μπαράχα, πρώην παίκτη και σημαία της Βαλένθια αλλά και της Εθνικής Ισπανίας.

Ο Μπαράχα υπήρξε από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της Βαλένθια και φόρεσε τη φανέλα των «νυχτερίδων» για δέκα χρόνια από 2000 μέχρι το 2010, ενώ αγωνίστηκε και σε Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκινώντας από την ομάδα της γενέτειράς του την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Άλλες – ανεπιβεβαίωτες – πληροφορίες έκαναν λόγο για επαφή της Ξάνθης με άλλο Ισπανό προπονητή, και μάλιστα μία από τις «σημαίες» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος πέρσι ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά ως Α’ προπονητής στον πάγκο της Οβιέδο (Β’ Εθνική Ισπανίας).

Ο 48χρονος πλέον θρυλικός διεθνής αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανέλαβε διευθυντής του τμήματος αθλητισμού της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, το 2011 γενικός διευθυντής στη Μάλαγα και το καλοκαίρι του 2014 βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, για να αναλάβει πέρσι τεχνικός ηγέτης στην Οβιέδο.

Εξάλλου το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν επαφές με τον ρουμάνο Έντι Ιορντανέσκου αλλά και τον Ιταλό Στέφανο Σοτίλι, και πλέον όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις αλλά και ανακοινώσεις στο ζήτημα του προπονητή, είτε πρόκειται για κάποιον από τους παραπάνω τεχνικούς ή για κάποιον άλλο το όνομα του οποίου δεν έχει «διαρρεύσει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …