Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «Φρέσκο» και εντυπωσιακό το περίπτερο της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στην 3η Θρακο- Μακεδονική Έκθεση Synergia

«Φρέσκο» και εντυπωσιακό το περίπτερο της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στην 3η Θρακο- Μακεδονική Έκθεση Synergia

0
ena synergia

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την πολυμελή ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων της εταιρείας

H εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης συμμετείχε στην 3η Θρακο- Μακεδονική Έκθεση Synergia 2017 Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η οποία διοργανώθηκε από τις 26 & 27 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Απόστολος Μαρδύρης, στη Νέα Καρβάλη του Ν. Καβάλας.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 70 εκθέτες με προϊόντα του διατροφικού τομέα αλλά και υπηρεσίες, από αρκετές περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Η ομάδα της ena έγινε το σημείο ενδιαφέροντος στην έκθεση αφενός μεν λόγω της ιδιαίτερης παρουσίασης του περιπτέρου και αφετέρου δε λόγω του πλήθους των συνεργατών της. Περισσότεροι από δέκα εξειδικευμένοι σύμβουλοι επιχειρηματικής ανάπτυξης ήταν διαθέσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της ena στην περιφέρεια, να λύσουν τυχόν απορίες, αλλά και να τους καθοδηγήσουν όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…