Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 5 κιλά κάνναβης σε σκάφος εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης

5 κιλά κάνναβης σε σκάφος εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης

0
astynomika 15.6.17 kannavi polli

Σε επιχείρηση, αστυνομικός παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής σε 43χρονο Βούλγαρο

Έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκάφους. Ο αστυνομικός σκύλος βρήκε και εκεί 125 γραμμάρια κάνναβης. Δύο άτομα διαφεύγουν της σύλληψης

 

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Ξάνθης που εντόπισε και κατάσχεσε πάνω από πέντε κιλά κάνναβης, συλλαμβάνοντας 43χρονο Βούλγαρο.

Η αστυνομική επιχείρηση που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, ξεκίνησε με την προσέγγιση αστυνομικού, ο οποίος παρουσιάστηκε με τηλεφωνικές επικοινωνίες στον 43χρονο ως υποψήφιος αγοραστής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. Το ραντεβού δόθηκε στο λιμάνι της Καβάλας, όπου οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης εντόπισαν σε σκάφος κρυμμένα 5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν 21συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.110,1 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του σκάφους στην Καβάλα, επίσης υπήκοος Βουλγαρίας, μαζί με έναν 48χρονο ομοεθνή του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 125,9 γραμμαρίων, ενώ οι δύο άνδρες δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.

Κατασχέθηκε το σκάφος και η ποσότητα των ναρκωτικών. Να σημειωθεί ότι η αγοραπωλησία δεν ολοκληρώθηκε, οπότε δεν πέρασαν στην κατοχή του 43χρονου τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που προοριζόταν για την αγορά.

 

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…