Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σοκολατένια μπισκοτάκια με γέμιση μερέντα

Σοκολατένια μπισκοτάκια με γέμιση μερέντα

0
biskota-merenda

-450 γρ. βούτυρο

-2 1/2 κ.σ. κακάο

-175 γρ. ζάχαρη

-3 αυγά

-650 γρ. αλεύρι

-πραλίνα μερέντα ή νουτέλα

Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το κακάο και το αλεύρι κοσκινισμένο. Η ζύμη που προκύπτει είναι κολλώδης και δεν πλάθεται με τα χέρια. Πάνω σε μία λαδόκολλα, φτιάχνουμε στρογγυλά μπισκοτάκια χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς C για 15-20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα και τα ενώνουμε ανά δύο με πραλίνα μερέντα ή νουτέλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

-1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο -500-600 γρ. παστό μπακαλιάρο -100 γρ. ρύζι καρολίνα -1 κρεμ…