Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή ο Άρης Αβάτου

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή ο Άρης Αβάτου

0
aponomi avato prot

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης

Με φιέστα και… φαγοπότι πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Το τέλος μίας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς για τον Άρη Αβάτου σφραγίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο των Μαγγάνων (που χρησιμοποιούσε ως έδρα του), με την απονομή στους ανθρώπους της ομάδας του Αβάτου του κυπέλλου του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης. Έτσι το Άβατο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης πριν λίγο καιρό, έκλεισε τη χρονιά με τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 τοπικής κατηγορίας, με την κατάκτηση αυτή να συνδυάζεται με την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία όπου θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης που έδωσε την κούπα στην τριπλέτα των αρχηγών του Άρη Αβάτου Σουκρή Σουκρήογλου, Γιώργο Βασιλειάδη και Βασίλη Κουτσούμπα, ενώ τα μετάλλια στους πρωταθλητές έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Πιστόλας και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας.

Το παρών στην απονομή έδωσαν επίσης το μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης Αντώνης Κουτσουρλής αλλά και ο Γιώργος Κασναφέρης που εκπροσώπησε τόσο την ΠΑΕ Ξάνθη όσο και τον Δήμο Τοπείρου και αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες στο φιλικό που προηγήθηκε (κόντρα στην Ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη) ενώ μετά και την απονομή όλοι μαζί γιόρτασαν την άνοδο με… μαγκάλι που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας με σουβλάκια και άλλα κρεατικά και πολλά ακόμη γευστικά εδέσματα.

Για την ιστορία στο φιλικό που προηγήθηκε της απονομής η ομάδα του Αβάτου κέρδισε με 3-2 την  Κ20 της Ξάνθης με τους Δεσύλλα, Εφεντόπουλο, Δόντσο να σκοράρουν για τους γηπεδούχους και τους Γ. Ψεμματά, Πεταλωτή για τους Νέους της Ξάνθης. Διαιτητής του φιλικού αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.

Για τον πρωταθλητή Άρη Αβάτου ξεκίνησαν το ματς οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ταχτσίδης, Παπαδιώτης, Βασιλειάδης Γ., Δεσύλλας, Σουκρήογλου, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Χαριτίδης, Κουτσούμπας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης Γιωργ., Δασκαλάκης, Εφεντόπουλος, Ντουμπάν και Μιχαηλίδης.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Τενεκές, Βαφειάδης, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάπαρης, Παπαδόππουλος, Καπτέλι, Τζιβανόπουλος, Χαντζής, Ψεμματάς. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Χασάνογλου, Ιωσηφίδης, Πεταλωτής και οι υπό δοκιμή Γκίκα και Χατζί.

Η επόμενη ημέρα για τον Άρη Αβάτου περιλαμβάνει λίγες ημέρες ξεκούρασης, ενώ παράλληλα θα γίνουν οι όποιες κινήσεις και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση των Γιάννη και Ηλία Κοτόπουλου με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη του οποίου η παραμονή στον πάγκο ανανεώθηκε και τη νέα σεζόν όπου θα οδηγήσει το Άβατο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τέλος συνεχίζονται οι επαφές σχετικά με το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Άρης Αβάτου την ερχόμενη χρονιά, με υποψήφια που πληρούν τις προϋποθέσεις να είναι αυτά της Φελώνης, του ΑΟΞ, του ΔΑΚ και της Γενισέας, με αυτό της Φελώνης να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως φαβορί, κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα παρουσιάσουμε με νέο ρεπορτάζ μέσα από το “Ε”.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Έκανε το 1-1 η ΔΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη- Στο Αμοιρίδειο το Σάββατο το 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε σ…