Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 9 προσλήψεις για την Κατασκήνωση Αβδήρων

9 προσλήψεις για την Κατασκήνωση Αβδήρων

0
kataskinosi avdira

Αιτήσεις έως τις 10 Ιουνίου

Ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης η πρόσκληση προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ενός μήνα) , συνολικού αριθμού εννέα (9) θέσεων για την κάλυψη εποχικών αναγκών των μαθητικών κατασκηνώσεων «ΑΡΧΑΙΑ ΑΒΔΗΡΑ», για το θέρος 2017 για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Αναλυτικά οι θέσεις:

ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

01

ΜΑΓΕΙΡΑΣ (ΔΕ)

1

ΔΕ (Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων ή Υ.Ε. ενός μήνα

ενός μήνα

02

ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ(ΥΕ)

1

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

ενός μήνα

03

ΕΡΓΑΤΗΣ (ΥΕ) ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

1

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

ενός μήνα

04

ΕΡΓΑΤΡΙΑ WC(ΥΕ)

1

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

ενός μήνα

05

ΕΡΓΑΤΕΣ (ΥΕ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ

2

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα) ενός μήνα

ενός μήνα

06

ΦΥΛΑΚΑΣ

1

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

ενός μήνα

07

ΛΑΤΖΕΡΕΣ (ΥΕ)

1

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

ενός μήνα

08

ΝΟΣΟΚΟΜΑ (ΤΕ)

1

ΤΕ(Πτυχιούχος Σχολής Νοσοκόμων με άδεια άσκησης επαγγέλματος ή τελειόφοιτος Σχολής Νοσοκόμων) ενός μήνα

ΣΥΝΟΛΟ

9

Αιτήσεις έως τις 10 Ιουνίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης ( Διοικητήριο, 5ος όροφος, γραφείο 518) μέχρι και 10/06/2016 και ώρα 12:00.

1 γιατρός εργασίας για τον δήμο Μύκης

Ο Δήμος Μύκης καλεί τους γιατρούς εργασίας που κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της ιατρικής της εργασίας, εφόσον επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών γιατρού εργασίας για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους 2017 με το Δήμο Μύκης, αφού λάβουν υπόψη την από 28.04.2017 Μελέτη της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, στην οποία αποτυπώνονται τα καθήκοντα παροχής υπηρεσιών του Γιατρού εργασίας της ανωτέρω εργασίας, όσο και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της , να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Θέσεις ιδιωτικού τομέα στην Ξάνθη

Βοηθός Λογιστή

Το Λογιστικό Γραφείο Χ.ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ – Δ.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ – Σ.ΨΩΜΑ που εδρεύει στην Ξάνθη, ζητά να προσλάβει έναν (1) Βοηθό Λογιστή.

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Λογιστικής

– Καλή γνώση Η/Υ & MS Office

Επιθυμητά προσόντα:

– Εμπειρία σε λογιστικά προγράμματα ERP

– Ενεργή κάρτα ανεργίας

Αποστολή βιογραφικών στο: xanthilog@gmail.com(link sends e-mail) ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Βενιζέλου 84, 4ος όροφος

Γεωπόνος στην εταιρεία FCS Αφοι Κατσαρίδη και ΣΙΑ ΟΕ

H Εταιρία FCS Αφοι Κατσαρίδη και ΣΙΑ ΟΕ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ενός γεωπόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fcs.com.gr

Η FIRST DIS, για τα γραφεία Ξάνθης, ζητά Υπάλληλο Γραφείου και Συνεργάτες Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Δυνατά και ικανά άτομα, τουλάχιστον αποφοίτους Λυκείου.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: dd@firstdis.gr. Τηλ.: 6945775440 για συνέντευξη.

Κωδικός: A064811Δημοσίευση: 15-05-2017

Εταιρεία ιατρικών ειδών ζητά υπάλληλo

Ζητείται νέος για Υπάλληλος Γραφείου – Πωλήσεων – Αποθήκης, από εταιρεία ιατρικών ειδών. Θα προτιμηθεί κάτοχος εμπειρίας στον υγειονομικό κλάδο και η γνώση σε ιατρικά υλικά. Άριστη γνώση υπολογιστή και αγγλικών.

Τηλ.: 210-8541546.

Θέσεις εργασίας στα Σχολεία ΑΞΙΟΝ

Τα Σχολεία ΑΞΙΟΝ (ΕΛΙΝΚΟ Α.Ε.) ζητούν για συνεργασία:

1. Καθηγητές Φυσικής (ΠΕ04.01) & Οικονομικών (ΠΕ09)

 2. Δάσκαλοι (ΠΕ70)

 3. Οδηγοί Λεωφορείου Δ’ Κατηγορίας

Επικοινωνία: info@axion.edu.gr(link sends e-mail)

 Fax: 2541081740

Τηλ: 2541081130-81520

Αιτήσεις έως τις 20 Ιουνίου για την πρόσληψη 348 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης

Την ανακατάταξη 157 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης Ειδικών Δυνάμεων (ΟΒΑ ΕΔ) και άλλων 191 ΟΒΑ στα λοιπά Όπλα και Σώματα στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο ετών με δυνατότητα παρατάσεως ενός έτους προκήρυξε το ΓΕΣ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1990, ενώ για τους εφέδρους θα πρέπει να μην έχουν παρέλθει τα τρία έτη από την ημερομηνία της οριστικής απολύσεώς τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών. Όσο για τους υπηρετούντες οπλίτες οφείλουν να απολύονται οριστικά από 20 Ιουλίου έως 20 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

• Να έχουν τη σωματική ικανότητα της πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2) κατηγορίας,

• Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση, εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, δωροδοκία, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κ.λπ., και για οποιοδήποτε έγκλημα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

• Να μην εκκρεμεί σε βάρος τους μήνυση ή κατηγορία για ανυποταξία ή λιποταξία,

• Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα,

• Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους, ούτε να έχει κινηθεί εναντίον τους η σχετική διαδικασία, καθώς και

• Να μην έχουν απολυθεί για οποιαδήποτε αιτία, όσοι υπηρετούσαν ως μόνιμοι ή εθελοντές οπλίτες ή εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) ή οπλίτες βραχείας ανακατάταξης.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 20 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα προσόντα, τα δικαιολογητικά, τις αθλητικές δοκιμασίες και τα λοιπά διαδικαστικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, www.army.gr

«Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για τη δράση

Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ, προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα

Παράταση μέχρι τις 7 Ιουνίου πήρε η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων στο πλαίσιο της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ». Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος του προγράμματος είχε ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου και είχε προγραμματιστεί αρχικά να έχει ολοκληρωθεί στις 17 Μαΐου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ, προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.Θα ενισχυθούν περισσότερο οι λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα) με συνολικά 151,2 εκατ. ευρώ και ακολουθούν η Αττική με 72,8 εκατ. ευρώ οι περιφέρειες σε μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη) με 42 εκατ. ευρώ και τέλος Στερεά Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο από 7 εκατ. ευρώ έκαστη. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε ότι η δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» είναι από τις πιο εμβληματικές του νέου ΕΣΠΑ με μεγάλο προϋπολογισμό, που στοχεύει στην προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας και τη σύνδεσή τους με την παραγωγή.

Τρεις παρεμβάσεις

• Έρευνα και ανάπτυξη από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

• Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς

• Αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Πληροφορίες

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από:

• την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ερευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ), Μονάδα Α’, Λεωφ. Μεσογείων 14-18, 11510 Αθήνα και συγκεκριμένα από τα παρακάτω στελέχη της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ: κ. Πούλου Σταυρούλα, τηλ.: 213 1300 082, κ. Κουτσοπούλου Μαρία, τηλ.: 213 1300 145.

Για ερωτήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν υπόδειγμα ερωτήσεων και να το αποστέλλουν προς την ηλεκτρονική διεύθυνση unitA.eyde@gsrt.gr

• το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα, τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση.

• τις ιστοσελίδες: ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ http://www.antagonistikotita.gr, ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ http://www.eyde-etak.gr, ΓΓΕΤ http://www.gsrt.gr και ΕΣΠΑ http://www.espa.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…