Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Συγκροτήθηκε σε Σώμα η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή του ΣΑΣΟΕΕ

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή του ΣΑΣΟΕΕ

0
sasoee ds

Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την εγγραφή του ΣΑΣΟΕΕ στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa – Cogeca

Αλέξ. Κοντός: «Προχωρούμε ενωτικά και συνεργατικά για το καλό του αγροτικού κόσμου της χώρας»

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στην Αθήνα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο και ενωτικό κλίμα. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πραγματοποιηθεί οι πρώτες εκλογές του νέου συνεταιριστικού φορέα. Στη διάρκεια της συνεδρίασης το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και ομόφωνα αποφασίστηκε η κατανομή των αξιωμάτων της Διοικούσας Επιτροπής. Ειδικότερα, η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. αποτελείται από τα εξής μέλη:

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Κοντός

Α΄Αντιπρόεδρος: Νικήτας Πρίντζος

Β΄Αντιπρόεδρος: Νίκος Κουτλιάμπας

Γραμματέας: Θανάσης Τσιοτίνας

Ταμίας: Νικήστρατος Χαροκόπος

Επίσης, υπεύθυνος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης ορίστηκε ομόφωνα ο Βασίλης Παρόλας.

Πέραν του ορισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η χάραξη της στρατηγικής και οι άμεσες ενέργειες του Συνδέσμου για την υλοποίηση της στρατηγικής αυτής. Επιπλέον, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την εγγραφή του Συνδέσμου στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa – Cogeca. Αναφέρθηκε παράλληλα ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του Συνδέσμου με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αλ. Κοντός: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το συνεταιριστικό κίνημα και τον αγροτικό κόσμο της χώρας»

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κοντός δήλωσε: «Προχωρούμε ενωτικά και συνεργατικά, οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ομόφωνα και είναι σημαντικό ότι στη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσωπούνται οι μεγαλύτερες αγροτικές περιφέρειες της χώρας καθώς επίσης και ότι τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου είναι εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων που διακινούν τα σημαντικότερα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδος. Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και ότι όλοι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τα πλέον θετικά αποτελέσματα για το συνεταιριστικό κίνημα και τον αγροτικό κόσμο της χώρας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μάστιγα» οι κλέφτες μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ για τους αγρότες

Μιλά ο νέος αγρότης, μέλος της Ομάδας Παραγωγών της ΕΑΣ στην περιοχή του Αβάτου, Απόστολος…