Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Ο εκνευρισμός του Προέδρου Τράμπ

Ο εκνευρισμός του Προέδρου Τράμπ

0
trump-assad

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον Πρόεδρο Τράμπ σαν έναν ήπιο χαρακτήρα χαμηλών τόνων, έχει κι αυτός τα νευράκια του. Βλέπεις οι Ρώσοι δεν κάθονται κι αυτοί στα αυγά τους. Προσπαθούν συνεχώς να ερεθίζουν τον ευαίσθητο αυτό χαρακτήρα. Πέραν του γεγονότος ότι οι Ρώσοι διακατέχονται από μία αλαζονεία και μία έπαρση.

Εδώ όμως το παράκαναν και δίκαια αγανάκτησε ο φιλήσυχος και φιλοπρόοδος Πρόεδρος. Πήγαν και έριξαν σε μία πόλη της Συρίας χημικά με την γλαφυρή ονομασία Σαρίν. Που πάτε βρε, εμείς δηλαδή δεν ξέραμε να τα ρίξουμε, από σας περιμέναμε να μας τα δείξετε; Ε, όχι δα, ανταπάντησε ο καλόψυχος Πρόεδρος. Εμείς όμως, αν θέλετε να ξέρετε, έχουμε ένα ήθος και μια πίστη στις παραδόσεις μας. Εμείς με την πυρίτιδα γεννηθήκαμε, μ’ αυτή και θα πεθάνουμε, δεν την αλλάζουμε με τίποτα, είναι τόσο αποτελεσματική όσο και το Azax. Ρίχνεις σε ένα νηπιαγωγείο μια φορά και δεν ξανακουνιέται μύγα. Καλά, για τα νήπια ούτε λόγος να γίνεται, τάβλα όλα κάτω. Πολιτισμός καημένε, όχι σαρίν και βλακείες. Είδες τι έπαθαν τα μωρά εκεί που έπεσε το σαρίν, ψυχομάχησαν για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες. Εμείς με την ισχυρή γόμωση δεν τα ταλαιπωρήσαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Πολιτισμός με Π κεφαλαίο. Αυτά είναι τα ευεργετικά αποτελέσματα όταν πατάς στις στέρεες βάσεις των πατρογονικών παραδόσεων. Εμείς εμπιστευόμαστε την πυρίτιδα και τον Θεό. Δεν είδατε τι γράφει επάνω το καταπράσινο οικολογικό δολάριο; In God we trust-εμπιστευόμαστε τον Θεό. Και καλά κάνουν, αλλά επειδή κανένας δεν γνωρίζει τις βουλές του Κυρίου, μην εκνευρισθεί καμιά φορά και αρχίσει το καρπαζίδι, εμπιστευτήκαν καλού κακού και το μπαρούτι.. Πατάνε σε δύο βάρκες, και στο θεό και στο μπαρούτι, και σας πληροφορώ, δεν έχασαν ποτέ.

Είδατε προχθές τι καλά τα πήγαν πενήντα εννιά πύραυλοι Τόμαχοκ; Αρίστης ποιότητος και ηθικής ακριβείας, και με βάση πάντα την πυρίτιδα, όχι σαρίν και αηδίες! Και το σπουδαίο, ο Πρόεδρος Τράμπ δεν είναι τσιγκούνης, μόνον ανοιχτοχέρη μπορείς να τον πεις, ένα εκατομμύριο δολάρια ο ένας στοίχιζαν. Οι Σύροι στρατιώτες που σκοτώθηκαν είχαν τον πιο ακριβοπληρωμένο θάνατο. Στα ώπα ώπα είχαμε τους μελλοντικούς πεθαμένος. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δουν τώρα που πέθαναν πόσο τους κοστολογούσαμε όταν ήταν εν ζωή. Μακάρι όλοι μας με έναν τέτοιον πανάκριβο υψίστης ακριβείας πύραυλο να πάμε. Μακάρι. Πολλοί υπερηφανεύονται ότι κηδεύονται με ακριβό φέρετρο, που πάς βρε Καραμήτρο, υπάρχει φέρετρο με ένα εκατομμύριο δολάρια; Όχι, πύραυλος όμως υπάρχει.

Για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί με αυτούς εμπιστευόμαστε και την τεχνολογία, και το υπερπέραν. Και ακόμα πάρα πέρα και δημιουργικές θέσεις εργασίας προσφέρουμε, χτυπάμε την ανεργία εκεί που πονάει, στον υπερπληθυσμό. Το είπαμε από την αρχή, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και στη ζωή και στο θάνατο. Η παραγωγικότητα παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή αλλά και μετά τη ζωή. Όσο πιο πολύ απομακρύνεσαι από τη ζωή, τόσο πιο παραγωγικός γίνεσαι.

Για να παραχθούν οι πύραυλοι Τόμαχοκ ξέρεις τι σπουδαία μυαλά δούλεψαν, ξέρεις πόσα ντοκτορά και μεταπτυχιακά χρειάστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα; Αν δεν ξέρεις είσαι απλά καθυστερημένος και καλό θα κάνεις να αρχίσεις να διαβάζεις την λαμπρή βιογραφία του Σουηδού Αλφρεντ Νόμπελ που κονόμησε τα άντερά του, και μετά μετάνιωσε και έκλαιγε και στενοχωριόταν και καθιέρωσε στο τέλος και τα βραβεία Ειρήνης με το γλυκό του ονοματάκι. Όπως έλεγε ο Τολστόι, Πόλεμος και Ειρήνη, και περιέγραψε τελικά τον πόλεμο. Είναι ο Νόμπελ ο άνθρωπος που εδραίωσε την ηθική της πυρίτιδας που υπολήπτονται μέχρι σήμερα όλοι οι λαοί της γης. Αυτός ήταν επιστήμονας, και σωστά τον τιμά ο Πρόεδρος Τράμπ. Όχι σαρίν και αηδίες. Με ένα μπαμ τελειώνουν όλα, ταχύτης και ηθική αποτελεσματικότης!!

Φοίβος Ιωσήφ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
  • Θερμοπύλες

    Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…
  • Για να τιμηθεί ο Λόρδος Βύρων

    Από τον Κώστα Μαυρομάτη Επιστολή προς τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Παπασταθ…
  • Βυρώνεια…

    Στο φύλλο της Τετάρτης 3 Απριλίου ο αγαπητός συλλέκτης-ερευνητής ο Κώστας Μαυρομάτης, μας …
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θερμοπύλες

Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…