Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Μία Θέση Παθολόγου για το Νοσοκομείο Ξάνθης

Μία Θέση Παθολόγου για το Νοσοκομείο Ξάνθης

0
nosokomeio epeigonta web

Αιτήσεις από τις 31 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου

Το Νοσοκομείο Ξάνθης προκήρυξε μία (1) θέση, ειδικευμένου ιατρού, ειδικότητας Παθολογίας, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄

Η Αίτηση – Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης,

εις τριπλούν, σε ατομικούς φακέλους κάθε σειρά, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20)

ημερολογιακών ημερών, από 31.03.2017 μέχρι και 19.04.2017, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Νεάπολη

Τ.Κ. 67100 Ξάνθη

dimarxio topeirou3 θέσεις για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τοπείρου

Θα προσληφθούν 2 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 1 Διοικητικός

Τρία άτομα θα προσλάβει ο Δήμος Τοπείρου για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ». Πρόκειται για θέσεις με σύμβαση ενός έτους και ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (2 θέσεις) και ΔΕ Διοικητικών (1 θέση).

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

3 νέες θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο «1000 Colors Hotel» στην Ξάνθη

Το ξενοδοχείο «1000 Colors Hotel», πρώην Cazino Hotel θα προσλάβει τρεις εργαζομένους και συγκεκριμένα:1Υπάλληλος Μπουφέ, 1 Barman / Barwoman και 1 Μάγειρας Β’

Νέο πρόγραμμα για 10.500 ανέργους ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ

Αφορά άνεργους 55 – 67 ετών και θα προληφθούν σε δήμους και άλλους δημόσιους φορείς

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών μέσω ΟΑΕΔ. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις των ΟΤΑ αλλά και υπηρεσίες άλλων δημοσίων φορέων προκειμένου να προχωρούν στην πρόσληψη 10.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών. Το πρόγραμμα θα υλοποιήσει το υπουργείο Εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ.Ειδικότερα απαντώντας η κ. Αντωνοπούλου σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τζούφη, ανέφερε ότι το υπουργείο θα καταβάλει προσπάθεια ώστε το ποσό των 500 ευρώ, που είναι η συνεισφορά του κράτους, να φτάσει μέχρι τα 600 ευρώ και θα απασχοληθούν 10.500 άτομα που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση λόγω της ηλικίας τους. Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα θα ενταχθούν άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τουλάχιστον για δώδεκα μήνες πριν από την υποβολή της σχετικής αίτησης. Θα εξακολουθούν να είναι άνεργοι και να κατέχουν κάρτα ανεργία ανανεούμενη ανά μήνα. Θα έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης εργασίας και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την ίδια ημερομηνία.Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει σημαντικά ανέργους που βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση του εργασιακού τους βίου και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση εργασίας.

Επιχορήγηση ξενοδοχείων για διατήρηση θέσεων εργασίας τον χειμώνα

Το ποσό της επιχορήγησης κατά το χρονικό διάστημα της επιμήκυνσης είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας που δικαιούται ο ξενοδοχοϋπάλληλος για κάθε ημέρα ασφάλισής του.Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι οι οποίοι δικαιούνται επίδομα τακτικής ανεργίας κατά την έναρξη του χρονικού διαστήματος της επιμήκυνσης. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι οι οποίοι δικαιούνται επίδομα τακτικής ανεργίας κατά την έναρξη του χρονικού διαστήματος της επιμήκυνσης.Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων που αφορά στη διατήρηση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο από τον ΟΑΕΔ.Ήδη, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, ανακοινώθηκε η κατάρτιση προγράμματος επιχορήγησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο (από την 1η Νοεμβρίου έως την 28η/29η Φεβρουαρίου εκάστου έτους).Ωφελούμενοι είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι οι οποίοι δικαιούνται επίδομα τακτικής ανεργίας κατά την έναρξη του χρονικού διαστήματος της επιμήκυνσης.

Επίδομα 1.471 ευρώ σε 3.600 ανέργους για άσκηση σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις

Σε φάση πλήρους εξέλιξης βρίσκεται η Πράξη με τίτλο «Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020).Στόχος του Προγράμματος, συνολικού Προϋπολογισμού 9,5 εκατ. ευρώ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ/ΥΕΙ)και υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), είναι η εντός 380 ωρών, συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων 3.600 ανέργων και οικονομικά μη ενεργών νέων, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, στο αντικείμενο των εξαγωγών με έμφαση στον Πρωτογενή Τομέα με στόχο την ενίσχυση των προσόντων τους, ώστε να αποτελέσουν ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού των ελληνικών εξαγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pse.gr

dei439 προσλήψεις εποχικών στη ΔΕΗ

Πόλος έλξης για χιλιάδες υποψηφίους αποτελούν οι πέντε νέες προκηρύξεις της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ, για την κάλυψη 439 θέσεων εποχικού προσωπικού με οκτάμηνη απασχόληση.

Στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα απασχοληθούν 276 εποχικοί, οι οποίοι θα υπογράψουν οκτάμηνες συμβάσεις. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 10 Απριλίου.Στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα απασχοληθούν 276 εποχικοί, οι οποίοι θα υπογράψουν οκτάμηνες συμβάσεις. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 10 Απριλίου.

Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ωστόσο η πλειονότητα των προσλήψεων αφορά σε αποφοίτους λυκείου ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε θέσης προτίμησης.Ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, όπου κατανέμονται 276 θέσεις, εκ των οποίων 230 στις εγκαταστάσεις του φορέα στον νομό Κοζάνης και 46 στον νομό Φλώρινας και με καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις στις 10 Απριλίου.Ακολουθούν το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης με 89 προς κάλυψη θέσεις και προθεσμία επίσης έως τις 10 Απριλίου, και ο Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α’ με 17 θέσεις έως τις 7 του μηνός. Στο μεταξύ, λήγει αύριο το μεσημέρι η υποβολή αιτήσεων στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου θα προσληφθούν 57 εργαζόμενοι. Όσο για τις ειδικότητες που ζητούνται, ανέρχονται σε 42, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:

• ΔΕ Τεχνιτών Ορυχείων, 79 θέσεις,

• ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, 68 θέσεις,

• ΔΕ Μηχανοτεχνικών ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεροστροβίλων, 29 θέσεις,

• ΔΕ Οδηγών Χωματουργικών Οχημάτων, 27 θέσεις,

• ΔΕ Ηλεκτροοξυγονοκολλητών, 26 θέσεις,

• ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, 26 θέσεις,

• ΔΕ Οδηγών, Μηχανοδηγών, Χειριστών, 26 θέσεις,

• ΔΕ Χειριστών Προωθητήρων και Φορτωτών, 21 θέσεις,

• ΔΕ Βοηθών Χειριστών Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων Οχημάτων, 18 θέσεις,

• ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών και Υποσταθμών, 15 θέσεις, και

• ΔΕ Χειριστών Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων Οχημάτων, 14 θέσεις.

Εντεκα θέσεις αφορούν Χειριστές Καθολικών Εκσκαφέων ΔΕ, δέκα Τραπεζοκόμους ΔΕ, οκτώ Βοηθούς Οδηγών, Μηχανοδηγών, Χειριστών ΔΕ, και επτά θέσεις Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων ΔΕ. Από πέντε θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Τεχνιτών Οχημάτων και ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ενώ στις ειδικότητες ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΥΕ Εργατών και ΔΕ Χειριστών Η/Υ από τέσσερις. Από δύο προσλήψεις αντιστοιχούν σε Χορηγητές Καυσίμων, Ψυκτικούς, Υδραυλικούς, Ελαιοχρωματιστές, Φύλακες και Μαγείρους, όλοι κατηγορίας ΔΕ, καθώς και Τοπογράφους Μηχανικούς, Μεταλλειολόγους, Διοικητικούς Οικονομικούς Υπαλλήλους και Μηχανικούς Η/Υ, όλοι ΠΕ. Στις ειδικότητες ΔΕ Ξυλουργών, ΔΕ Τορναδόρων, ΔΕ Φανοποιών, ΔΕ Σχεδιαστών Μηχανολογικού Σχεδίου, ΔΕ Χειριστών Κλαρκ, ΔΕ Χειριστών Σκούπας, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΠΕ Γεωλόγων, ΠΕ Δασολόγων, ΤΕ Μηχανικών Πληροφορικής, και ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών θα πραγματοποιηθεί από μία πρόσληψη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.dei.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…