Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με πέντε απουσίες θα υποδεχτεί η Ξάνθη τη Βέροια

Με πέντε απουσίες θα υποδεχτεί η Ξάνθη τη Βέροια

0
lucesku paiktes

Την Κυριακή (30/04) στις 19:00 στα Πηγάδια ο «αποχαιρετιστήριος» αγώνας για τη φετινή σεζόν

Δύο Έλληνες τεχνικοί στα υπ’ όψιν της ξανθιώτικης ομάδας για τη θέση του προπονητή

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι παίκτες της Ξάνθης, που ετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια που είναι και ο τελευταίος της σεζόν, μιας και την ερχόμενη αγωνιστική πέφτει η «αυλαία» του πρωταθλήματος Super League 2016-2017, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Πανιώνιου.

Οι παίκτες της Ξάνθης, έχοντας «κλειδώσει» την 6η θέση της βαθμολογίας, θέλουν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με νίκη και μία καλή εμφάνιση απέναντι στη Βέροια, η οποία ωστόσο από την πλευρά της αν και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, έχει ως στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης ώστε να βγει κερδισμένη σε περίπτωση υποβιβασμού κάποιας άλλης ομάδας λόγω μη αδειοδότησης. Έτσι το κυριακάτικο παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι, ειδικότερα για τους φιλοξενούμενους, ενώ στην Ξάνθη θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με θετικό τρόπο.

Στην ξανθιώτικη ομάδα πάντως υπάρχουν αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γουάλας, Μπαξεβανίδη και Καμαρά, ενώ οι Μάρκος Πιτσέλι και Αριστοτέλης Καρασαλίδης που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι της Λάρισας ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί η κατάσταση τους.

Δύο Έλληνες τεχνικοί στα «υπ’ όψιν» της Ξάνθης

Εν τω μεταξύ η αναζήτηση του τεχνικού που θα αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου που αποχωρεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν συνεχίζεται, μαζί και η… «προπονητολογία», μιας και οι πληροφορίες από πλευράς των ανθρώπων της ξανθιώτικης ΠΑΕ για το θέμα βγαίνουν με το… σταγονόμετρο.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποιες επαφές του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, με περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό (Ισπανία, Πορτογαλία αλλά και Κύπρο), χωρίς όμως να προκύψει κάποια εξέλιξη μιας και οι όποιες επίσημες κινήσεις θα γίνουν μετά τον αγώνα με τη Βέροια.

Να σημειώσουμε πάντως πως εφόσον δεν προχωρήσει κάποια υπόθεση προπονητή από το εξωτερικό, από τον ελλαδικό χώρο ξεχωρίζουν δύο περιπτώσεις που καλοβλέπουν στην ξανθιώτικη ΠΑΕ, αυτές των Γιάννη Πετράκη (μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της σεζόν), αλλά και του Μιχάλη Γρηγορίου που έλυσε τη συνεργασία του με την Κέρκυρα πριν λίγες ημέρες.

«Τσέκαραν» Ισπανό από το Νέστο Χρυσούπολης

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το sport.fm, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ξάνθης φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντιέγκο Τόρες. Πρόκειται για Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ως μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης και φαίνεται πως αποτελεί μία φθηνή και συνάμα καλή λύση για την Ξάνθη.

Τον 25χρονο άσο φέρεται να παρακολούθησε από κοντά ο Νίκος Κεχαγιάς, την προηγούμενη Κυριακή στην αναμέτρηση του Νέστου με τον Λαγκαδά.

Ο Τόρες είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας έχοντας αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Καλαμάτα, Αιολικό και Ηρακλή Ψαχνών.

SUPER LEAGUE

30η (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 – ΩΡΑ 19:00

Ξάνθη – Βέροια

Αστέρας Τρ. – Ηρακλής

Ατρόμητος Αθ. – Πλατανιάς

Π.Α.Ο.Κ. – Κέρκυρα

Παναθηναϊκός – Λάρισα

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Πανιώνιος – Λεβαδειακός

ΠΑΣ Γιάννινα – Α.Ε.Κ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 64*

2. Π.Α.Ο.Κ. 58**

3. Παναθηναϊκός 54**

4. A.E.K. 52**

5. Πανιώνιος 52**

6. Α.Ο. Ξάνθη 45

7. Πλατανιάς 42

8. Ατρόμητος Αθ. 36

9. ΠΑΣ Γιάννινα 35

10. Κέρκυρα 32

11. Παναιτωλικός 31

12. Ηρακλής 28

13. Λάρισα 28

14. Αστέρας Τρ. 27

15. Λεβαδειακός 23***

16. Βέροια 22***

* Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

** Οι ομάδες στις θέσεις 2 – 5 θα παίξουν στη συνέχεια στα πλέι οφ.

*** Οι Λεβαδειακός, Βέροια υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…