Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ετοιμάζεται για Κωνσταντινούπολη ο Ραζβάν Λουτσέσκου;

Ετοιμάζεται για Κωνσταντινούπολη ο Ραζβάν Λουτσέσκου;

0
lucesku family

Επιμένουν τα ΜΜΕ από Τουρκία και Ρουμανία για «δίδυμο» Λουτσέσκου στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ τη νέα σεζόν

«Στη θέση του προπονητή ο Ραζβάν με τον πατέρα του Μιρτσέα τεχνικό διευθυντή» αναφέρουν τα ρεπορτάζ

Η θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης φτάνει στο τέλος της, καθώς η συμφωνία του με τον Χρήστο Πανόπουλο για παραμονή του Ρουμάνου προπονητή στο «τιμόνι» της ομάδας ολοκληρώνεται στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου, όταν θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά η σεζόν 2016-2017.

Όπως είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «Ε», αν και υπάρχει επιθυμία από πλευράς ξανθιώτικης ΠΑΕ για επέκταση του συμβολαίου του και ανανέωση της παραμονής του στην Ξάνθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αναζητώντας σε… άλλες πολιτείες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν και ήδη έχει δεχθεί προσέγγιση από την Α.Ε.Κ. για να αναλάβει τα «ηνία» του «δικέφαλου», ο Ραζβάν δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα μέχρι στιγμής, περιμένοντας το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ώστε να εξετάσει τις προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια του.

Στέλνουν «πακέτο» πατέρα και υιό Λουτσέσκου στη Γαλατάσαραϊ τα τουρκικά και ρουμάνικα ΜΜΕ

Χθες δημοσιεύματα από την πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού της Ξάνθης, αλλά και από την Τουρκία, επανήλθαν με ρεπορτάζ που αφορούν το μέλλον της… οικογένειας Λουτσέσκου και συγκεκριμένα του πατέρα Μιρτσέα και του υιού Ραζβάν, κάνοντας λόγο για «κρούση» που έχει δεχθεί ο Μιρτσέα, ώστε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Γαλατάσαραϊ παίρνοντας «πακέτο» τον Ραζβάν, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη θέση του προπονητή της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

«Οι ιδιοκτήτες της Γαλατάσαραϊ έδωσαν εντολή στους αρμόδιους του σχεδιασμού της ομάδας να έρθουν σε επαφή με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου ώστε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και να οδηγήσει την «Γαλατά» σε ένα πλάνο ανάλογο με το επιτυχημένο που είχε ακολουθήσει ο 71χρονος Ρουμάνος στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με παίκτες από τη Λ. Αμερική που όχι μόνο θα βοηθήσουν στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, αλλά θα έχουν και μεταπωλητική αξία ώστε να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας «posta.com.tr» που συμπληρώνει: «Στο πλάνο αυτό επιλέχθηκε ο 48χρονος Ραζβάν Λουτσέσκου για να αναλάβει τη θέση του προπονητή».

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα της ρουμανικής «gsp.ro» αναφέρει ότι «Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται για κρούση σε πατέρα – γιο Λουτσέσκου ώστε να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας», συμπεριλαμβάνοντας εκτενές ρεπορτάζ με στοιχεία και το βιογραφικό των δύο ανδρών, υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία του Ραζβάν Λουτσέσκου με την Ξάνθη ξεκίνησε το 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί κάτι από τα παραπάνω, απομένει να δούμε εάν επαληθευτούν τα ρεπορτάζ των παραπάνω ΜΜΕ, καθώς βέβαια απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος οπότε εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε επίσημες… προτάσεις ή και συμφωνίες, εάν τελικά το… δίδυμο Λουτσέσκου αποτελέσουν τους εκλεκτούς για την τεχνική ηγεσία της «Γαλατά».

Στην Ξάνθη βλέπουν… Λάρισα

Την ίδια στιγμή στην ομάδα της Ξάνθης δεν ασχολούνται με δημοσιεύματα και την πιθανή «μετακόμιση» του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της σεζόν, καθώς απομένουν δύο παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος με την ξανθιώτικη ομάδα να προετοιμάζεται γι’ αυτό με τη Λάρισα, στο «AEL FC Arena», την ερχόμενη Κυριακή 23/04 στις 19:00 στα πλαίσια της 29ης (προτελευταίας) αγωνιστικής.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τη θεσσαλική ομάδα συνεχίστηκε χθες με προπόνηση όπου οι παίκτες δούλεψαν σε τομείς της τακτικής αλλά και το passing game και το pressing. Στις ασκήσεις στους μικρούς αγωνιστικούς χώρους το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές. Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει – εκτός απροόπτου – όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός του Κασά Καμαρά που είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες), ενώ η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας για την 29η αγωνιστική θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση και την Πέμπτη.

SUPER LEAGUE

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 – ΩΡΑ 19:00

Λάρισα – Ξάνθη (NSST)

Κέρκυρα – Πανιώνιος (NS3)

Ηρακλής – Παναιτωλικός (NS24)

Βέροια – Αστέρας Τρ. (NS1)

Λεβαδειακός – Α.Ε.Κ. (NS5)

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Αθ. (NS4)

Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. (NS EXTRA1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 61

2. Π.Α.Ο.Κ. 55

3. Πανιώνιος 52

4. Παναθηναϊκός 51

5. A.E.K. 49

6. Α.Ο. Ξάνθη 45

7. Πλατανιάς 42

8. Ατρόμητος Αθ. 36

9. ΠΑΣ Γιάννινα 35

10. Παναιτωλικός 31

11. Κέρκυρα 29

12. Αστέρας Τρ. 27

13. Ηρακλής 25

14. Λάρισα 25

15. Λεβαδειακός 23

16. Βέροια 19

* Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2 -5 θα αγωνιστούν στη συνέχεια στα πλέι – οφ. Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις τελευταίες θέσεις θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …