Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κύπελλο Ελλάδας: Θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση η Ξάνθη στο σημερινό (17.15-Otesport 3) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση η Ξάνθη στο σημερινό (17.15-Otesport 3) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

0
xanthi paok fasi

Με μειονέκτημα μετά την ήττα (1-2) στα Πηγάδια αλλά με πίστη για τη νίκη θα παραταχθεί στον αγώνα της Τούμπας

Με το καθιερωμένο χαλάρωμα ολοκλήρώθηκε χθες το μεσημέρι η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που αφορά τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις τελευταίες οδηγίες στην χθεσινή προπόνηση σε ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων κι έπειτα τις τελικές εντολές τους για το σημερινό ματς.

Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα και η νίκη (1-2) του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων να δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον «δικέφαλο», ωστόσο η ξανθιώτικη ομάδα από την πλευρά της δεν έχει «ξεγράψει» την υπόθεση πρόκριση και θέλει να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις την ανατροπή που θα στείλει αυτήν στους «4» της διοργάνωσης. Για να γίνει αυτό βέβαια η Ξάνθη θα πρέπει να φτάσει σε νίκη με δύο γκολ (π.χ. 0-2, 1-3), ενώ ενδεχόμενο 1-2 θα οδηγήσει το ματς σε παράταση. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα (νίκη ΠΑΟΚ ή ισοπαλία), όπως και με ¨διπλό¨ αλλά με σκορ 0-1, η πρόκριση πάει στον ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε ότι το σημερινό παιχνίδι από το γήπεδο της Τούμπας στις 17:15 θα μεταδώσει απευθείας το Cosmotesport3.

Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα της Πέμπτης (17:15) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ζίβκοβιτς Ζίβκο

Ζαρόπουλος Μιχάλης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Συλλά Σαλίμο

Καρασαλίδης Αριστοτέλης

Λισγάρας Χρήστος

Μπαξεβανίδης Δήμος

Σβάρνας Στράτος

ΜΕΣΟΙ

Βασιλακάκης Θεόδωρος

Ντε Λούκας Πάμπλο

Λουσέρο Άντριαν

Λάζιτς Τζόρτζιε

Μεχία Αλφρέδο

Πιτζέλι Μάρκος

Σολτάνι Καρίμ

Κώστας Κωνσταντίνος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιουνές Χαμζά

Ράνος Αντώνιος

Τριάδης Παναγιώτης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …