Αργυρό μετάλλιο στον Κ. Παππά για τη συμμετοχή του στο 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στην Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ-3ο βραβείο μαζί με τον Α. Αθανασίου στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”
Για μια ακόμη χρονιά ξεχωρίζουν και βραβεύονται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ της Ξάνθης! Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Γ΄ εξαμήνου στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας», του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, Κωνσταντίνος Παππάς και Αθανάσιος Αθανασίου απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στον 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης καθώς και στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”. Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ συγχαίρει τους σπουδαστές και μαζί τους την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο, αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες μαθητών, καταρτιζομένων και εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ.
Σημειώνεται ότι, ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε αποσπάσει το «Αργυρό Μετάλλιο» για τη συμμετοχή του στο 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στην Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στις 4 και 5 Μαρτίου 2017. Επίσης μαζί με τον Αθανάσιο Αθανασίου είχαν κερδίσει το τρίτο βραβείο για τις δημιουργίες και παρουσιάσεις δύο συνταγών με τις οποίες συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”, που είχε διοργανωθεί ανάμεσα σε ιδιωτικά ΙΕΚ και σε ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας στις 27-30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα.