Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Νέα μέλη καλεί ο σύλλογος “Διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτικής κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή”

Νέα μέλη καλεί ο σύλλογος “Διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτικής κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή”

0
karamanlis-konstantinos

Παπαχαβιάρης, Γάντζος και Γκιρτζίκη δέχονται τις αιτήσεις για την εγγραφή νέων μελών

Με την συμπλήρωση των 110 χρόνων από την γέννηση του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή, ανήμερα της ημέρας γέννησής του, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου “Διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτικής κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή”.

Όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή προσωρινής Διοίκησης, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σύμπνοιας, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης ως προς τον Εθνάρχη. Αφού αναφέρθηκαν και ειπώθηκαν οι σκοποί του συλλόγου από την προσωρινή Διοικούσα, τα ιδρυτικά μέλη αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

1.Ο σύλλογος δέχεται εγγραφές νέων μελών από άτομα που πιστεύουν στις αρχές και τα οράματα του Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή. Οι αιτήσεις παραλαμβάνονται καθημερινά τις εργάσιμες ώρες από τους: Χρήστο Παπαχαβιάρη (τηλ. 6936840028), Πάτροκλο Γάντζο (τηλ. 6932378458) και Αλεξία Γκιρτζίκη (τηλ. 6937526490)

2.Μετά την εγγραφή των νέων μελών, με νέα ανακοίνωση από την Επιτροπή Προσωρινής Διοίκησης του συλλόγου, θα καθοριστεί η ημερομηνία και ο χώρος της Γενικής Συνέλευσης των μελών, που θα εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα δραστηριοποιηθεί για την πραγματοποίηση των σκοπών του συλλόγου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος για τα απόβλητα της ΜΑΪ-ΤΕΞ από τον Χ. Ζεϊμπέκ

Μεταφέρει καταγγελίες των κατοίκων Παλαιού Κατραμίου, Αλκυόνης και Αυξεντίου για παραβάσει…