Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κοπή βασιλόπιτας στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης

Κοπή βασιλόπιτας στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης

0
sean pita2

Τιμήθηκε ο επ. διοικητής του Δ’ ΣΣ Ι. Μαυράκης για την προσφορά του στην Θράκη και ο αθλητικογράφος Π. Συρόπουλος για τη διεθνή προβολή της Ξάνθης

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης έκοψε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου την ετήσια πίτα του για το 2017. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή του Δ΄ ΣΣ Σχης κ. Σάββας Χατζησάββας, ο Διοικητής της 4ης ΤΑΞΥΠ Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μέκρας, ο θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Νικόλαος Εφραιμίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Αναστάσιος Τοπαλίδης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συνδέσμων και Συλλόγων, μέλη του Συνδέσμου και πολλοί φίλοι.

Ο Σύνδεσμος τίμησε τον επίτιμο Διοικητή  του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. Ιωσήφ Μαυράκη για την προσφορά του στην Θράκη. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ξάνθης κ. Σπυριδόπουλος Ιωάννης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Έφεδρος Λοχαγός και μέλος του ΣΕΑΝ κ. Συρόπουλος Παναγιώτης για την διεθνή προβολή της Ξάνθης.

Ο Πρόεδρος το ΔΣ και τα μέλη του ΣΕΑΝ Ξάνθης ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύνδεσμο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …