Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ξάνθη – ΠΑΟΚ (09/02-19:30)

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ξάνθη – ΠΑΟΚ (09/02-19:30)

0
berberoglou

Η ΠΑΕ Ξάνθη καλεί τους φιλάθλους της να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήρια προς αποφυγή ταλαιπωρίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου Ξάνθη – ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30, στα Πηγάδια.

Εξάλλου το ότι η Ξάνθη συνεχίζει στους «8» της διοργάνωσης έχοντας απέναντι της ένα δύσκολο αντίπαλο, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες για τις δύο ομάδες, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ξανθιωτών φιλάθλων που ελπίζουν να δουν την ξανθιώτικη ομάδα να παίρνει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ Ξάνθη ενημερώνει τους φιλάθλους της, κατόχους κάρτας διαρκείας και μη, επιθυμώντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, εφόσον σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα κυπέλλου, να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, καθώς η διαδικασία της ηλεκτρονικής έκδοσης του εισιτηρίου είναι χρονοβόρα και θα δημιουργήσει μεγάλη αναμονή τις τελευταίες ώρες πριν τον αγώνα. Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων για τους Ξανθιώτες φιλάθλους είναι:

– Λογιστικό γραφείο Μπερμπέρογλου, Μιχ. Καραολή 41 (έναντι ZARA kids), ώρες διάθεσης εισιτηρίων 10.00-14.00 και 17.00-20.30.

– Γραφεία ΠΑΕ Ξάνθης (Αθλ. Κέντρο Πηγαδίων), ώρες διάθεσης 10.00 – 18.00.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Κυπέλλου της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 θα εκδίδονται με τις εξής προυποθέσεις:

A) Για τους φιλάθλους της Ξάνθης (κατόχους κάρτας διαρκείας): Γενική είσοδος 12 Ευρώ.

 B) Για τους φιλάθλους της Ξάνθης που δεν έχουν στην κατοχή τους κάρτα διαρκείας: Γενική είσοδος 25 Ευρώ στη Θύρα Α.

Γ) Για γυναίκες Ξανθιώτισσες και παιδιά Ξανθιώτάκια έως 15 ετών: Γενική είσοδος 1 Ευρώ στη Θύρα Α.

Για τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ (Πέταλο), τιμή εισιτηρίου 20 Ευρώ και τη Θύρα Γ1 25 Ευρώ (χωρίς διακριτικά της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., π.χ. κασκόλ, μπλούζες, κλπ.). Πώληση μέσω Viva.gr και από τα καταστήματα PUBLIC.

Για την αγορά οποιασδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ, ενώ χωρίς την επίδειξη της ταυτότητας, ακόμη και εάν έχει εκδοθεί εισιτήριο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…