Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πέφτουν οι υπογραφές για τον κάμπινγκ Μυρωδάτου

Πέφτουν οι υπογραφές για τον κάμπινγκ Μυρωδάτου

0
campig myrodatou

Μέχρι τις 10 του Μάρτη το αργότερο πρέπει να υπογραφούν τα συμβόλαια και να κατατεθεί η Εγγυητική

Ειδάλλως θα εκπέσει και θα προσκληθεί ο επιλαχών – Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία – Δεν ανησυχούν από τον δήμο Αβδήρων

Στην διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων μεταξύ του δήμου Αβδήρων και του πλειοδότη του διαγωνισμού βρίσκεται η υπόθεση του κάμπινγκ Μυρωδάτου. Προηγήθηκε η πρόσκληση προς τον εκμισθωτή Μεμέτ Εφέντη Ισμέτ και στον Βούλγαρο συνεταίρο του από τον δήμο Αβδήρων – όπως προβλέπει η διαδικασία –ο οποίος και ανταποκρίθηκε μετά του εγγυητή του και υπέγραψε ότι αποδέχεται να προχωρήσει η διαδικασία στην β’ φάση που είναι η υπογραφή συμβολαίων.

Εντός 40 ημερών από την πρόσκληση η υπογραφή των συμβολαίων

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόσκληση επιδόθηκε τέλη Γενάρη και όπως προβλέπει ο νόμος εντός 40 ημερών, δηλαδή μέχρι το πολύ 10 Μαρτίου, πρέπει να έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια. Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με την υπογραφή των συμβολαίων ο πλειοδότης πρέπει να καταθέσει την Εγγυητική που ανέρχεται στα 32.000 ευρώ όσο και το ετήσιο μίσθωμα που θα καταβάλει ο πλειοδότης σε δύο ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις όπως έχει συμφωνηθεί. Μετά την υπογραφή των συμβολαίων θα καταργηθεί και το αναλογικό μίσθωμα της πρώτης δόσης.

Ειδάλλως θα εκπέσει και θα προσκληθεί ο επιλαχών

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα και συμφωνηθέντα ο δήμος έχει το δικαίωμα να κηρύξει έκπτωτο τον πλειοδότη. Ωστόσο δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός καθώς ακολουθεί πρόσκληση προς τον επιλαχόντα για την υπογραφή συμβολαίων με το τίμημα που «χτύπησε» την δημοπρασία. Και μόνο αν και ο επιλαχών δεν δείξει ενδιαφέρον τότε ο διαγωνισμός κηρύσσεται άγονος και επαναλαμβάνεται όταν και αν αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων.

Δεν ανησυχούν από τον δήμο Αβδήρων

Όπως όμως διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και τόσο ο δήμος όσο και ο εκμισθωτής προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα που ζητούνται από τον συμβολαιογράφο για την διεκπεραίωση της συμβολαιακής πράξης.

Η επένδυση περιλαμβάνει ξύλινες κατασκευές και τροχόσπιτα και beach bar

Αναφορικά με την επένδυση να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα σχέδια του επενδυτή θα τοποθετηθούν ξύλινες κατασκευές στο κάμπινγκ και τροχόσπιτα ενώ θα χρησιμοποιηθεί μέρος της παραλίας όπου θα λειτουργήσει beach bar. Έτσι με την ολοκλήρωση της διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων ο επενδυτής πρέπει να βιαστεί για να προλάβει τη σαιζόν τουλάχιστον με το beach bar.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …