Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ξάνθης

Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ξάνθης

0
vasilopita dikastiria17

Εν αναμονή νέων συναδέλφων μετά την προκήρυξη μόνιμων θέσεων από τον ΑΣΕΠ

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε το 1972 και τα 28 μέλη του είναι γραμματείς, δακτυλογράφοι και επιμελητές, οι οποίοι καλύπτουν μόνιμες οργανικές θέσεις. Προέρχονται από τέσσερις Υπηρεσίες: την Εισαγγελία Πρωτοδικών, το Πρωτοδικείο, το Πταισματοδικείο και το Ειρηνοδικείο Ξάνθης.

Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η προαγωγή και η εξυπηρέτηση, σε πνεύμα στενής αλληλεγγύης, της οικονομικής, ηθικής, κοινωνικής και επαγγελματικής κατάστασης των Δικαστικών Υπαλλήλων.

vasilopita dikastikoi ypalliloi17Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε αρχικά στο Δικαστικό Μέγαρο, παρουσία και των τεσσάρων Υπηρεσιών και αργότερα ακολούθησε γλέντι στη μουσικοταβέρνα “Η Μυροβόλος”. Την κοπή πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστασία Χατζοπούλου, η οποία ευχήθηκε μία καλή και ειρηνική χρονιά, με υγεία, δύναμη, υπομονή, αλληλεγγύη και ελπίδα. Επισήμανε πως το έργο των δικαστικών υπαλλήλων είναι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν μεγάλο όγκο εργασίας, με πολλές απαιτήσεις και ευθύνες, με ελλιπές προσωπικό, με υπερωρίες πάνω στην έδρα και με υπηρεσίες τα σαββατοκύριακα, δίχως αμοιβή. Η χρονιά όμως που έρχεται θα ανακουφίσει τους Δικαστικούς Υπαλλήλους λόγω της προκήρυξης μόνιμων θέσεων από τον ΑΣΕΠ, τους οποίους και προσμένουν με χαρά. Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Δήμος Κατσαρίκας, γραμματέας του Ποινικού Τμήματος του Πρωτοδικείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Ροδόπη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ εξαιτίας των ζημιών από την χαλαζόπτωση

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, η πρόσφατη χαλαζόπτωση, προκάλεσε σοβαρές ζημίες σε καλλιέργε…